interijer

NAMJEŠTAJ I OPREMA

OBAVIJESTI

Defensor PH27

Ema d.o.o.

Defensor PH27, ovlaživač-pročistač zraka, nasljednik je iznimno uspješnog modela Defensor PH26. I PH27 radi na principu ishlapljivanja vode, ovlažujući zrak uz minimalnu potrošnju energije, te je posebno pogodan za muzeje, galerije, poslovne i stambene prostorije. Također, u uredima, humidorima ili drugim prostorijama gdje se traži ugodna sobna atmosfera, PH27 efikasno ovlažuje i istovremeno čisti zrak od prašine i drugih zagađivala. Nezahtjevno održavanje, jednostavno rukovanje, te niski radni troškovi odlike su ovog ovlaživača švicarske proizvodnje. PH27, također, osigurava visoku razinu korisničkog komfora, vrhunsku pouzdanost i sigurnost, zahvaljujući upotrebi najnovije tehnologije.
 
 
Prednosti Defensora PH27:
 
Jednostavno i lako rukovanje
PH27 je jednostavan za upotrebu i zahtjeva vrlo malo održavanja. Spremnik vode na kotačima od 30 l omogućuje lako punjenje, pogotovo ako slavina s vodom nije u blizini. Za spoj na dovod vode dostupan je model Defensor PH27A. U ovoj varijanti sustav Aquastop spriječava bilo kakvo oštećenje uzrokovano vodom.
Inteligentan dizajn omogućuje konstrukciju u kojoj je vrlo malo dijelova u kontaktu s vodom. Time se spriječava nastajanje većih naslaga kamenca, a i periodično čišćenje obuhvaća mali broj dijelova.
 
Higijensko ovlaživanje bez prašine
Za visokokvalitetno ovlaživanje dostupna je opcija srebrne ionizacije. Ovo održava vodu čistom, bez gljivica, te omogućuje biološki sigurno ovlaživanje zraka. Ovisno o sezoni i potrebi za ovlaživanjem filteri se mogu mijenjati, zimski set za bolje ovlaživanje i ljetni set za kvalitetnije pročišćavanje zraka. Sistem Quattro filtera filtrira  najmanje čestice prašine (polen), kao i neugodne mirise i time omogućuje da zrak ostane čist i svjež.
 
Ekonomičan rad
Pomoću napredne mikroprocesorske tehnologije kapacitet ovlaživanja može se automatski kontrolirati.
Mjerenje se obavlja ugrađenim senzorom. Kao opcija postoji bežični senzor. Jednim bežičnim senzorom može se kontrolirati do 4 Defensora PH27. Prijenos podataka obavlja se radijskom vezom čime nema potrebe za polaganjem kabela. Kao zaštita od neželjenog korištenja uređaja se može zaključati tipkama (iznimno važno za javne prostore).

Odlike Defensora PH27:
● mala potrošnja energije uz potpuno automatski rad
● lako i jednostavno rukovanje
● pročišćavanje zraka sustavom Quattro filtera
● direktan spoj na dovod vode (Tip PH27A)
● niska razina buke, samo 37dB(A) (kod 1. brzine rada)
● nema potrebe za ugradnjom, uređaj je mobilan, na kotačima
● srebrna ionizacija za higijensko ovlaživanje
 
Pogledajte referentnu listu nekih od zadovoljnih korisnika na internetskim stranicama zastupnika  www.ema.hr

ema@ema.hr www.ema.hr

Ema d.o.o. > Ovlaživači i odvlaživači > Ovlaživači zraka

Ovlaživači i odvlaživači > Ovlaživači zraka > Ostali proizvođači

Portal interijerNET.hr koristi cookies (kolačiće) za prikazivanje stranica. Nastavkom pregleda ovih stranica pristajete na to da ih koristimo. Ukoliko to ne želite, postavke možete promijeniti u svojem pregledniku. Za nastavak kliknite gumb "Slažem se".

Slažem se