interijer

NAMJEŠTAJ I OPREMA

OBAVIJESTI

Condair CP3 mini

Ema d.o.o.

Condair CP3 mini je elektroparni ovlaživač za uredske i stambene prostore, namijenjen održavanju komforne mikroklime, dobrog zdravlja, kvalitetnog življenja i očuvanja materijalnih dobara.
Parno ovlaživanje predstavlja jedan od glavnih čimbenika dobrog zdravlja ljudi i kvalitete proizvoda. S jedne strane optimalna vlaga zraka ima direktan utjecaj na ljudsko zdravlje i higijenu. S druge pak strane, pri uvjetima optimalne vlage smanjuje se potreba za grijanjem zraka, te se energija bolje iskorištava. Sva živa bića, kao i biljke i materijalna dobra poput antikviteta, glazbenih instrumenata, tekstila itd., ovise o ujednačenoj, higijenskoj i kvalitetnoj vlazi zraka. Kao vodećima u području parnog ovlaživanja i s obzirom na savršenost naših uređaja, naš je cilj smanjenje zagađenja okoliša, npr. optimalnim balansom energije u sistemu ili redukcijom otpadnih tvari u proizvodnji i korištenju. Dobar primjer tome je novorazvijeni Condair CP3 mini, nasljednik popularnog modela CP2 N4/H4.
 
Condair CP3 mini, parni ovlaživač zraka, pravi je odgovor zahtjevima za idealnom vlagom zraka u vašim uredskim i stambenim prostorima. Glavne odlike su jednostavna montaža, siguran rad, lako održavanje i korištenje obične, pitke vode. Voda i struja se čak mogu dovesti sa stražnje strane uređaja kako se ništa od toga ne bi vidjelo.
 
Čist i jednostavan
Zahvaljujući novoj generaciji parnih cilindara održavanje je puno racionalnije i jednostavnije. U razvoju je posebna pažnja posvećena održavanju pa su stoga svi dijelovi uređaja lako pristupačni, te je servisiranje brzo i jednostavno.
 
Za visoke zahtjeve
Ovlaživač zraka mora biti u mogućnosti prilagoditi se raznim zahtjevima. Vrhunska elektronika i jednostavno korisničko sučelje, osiguravaju da Condair CP3 mini radi kao što se od njega i očekuje.
 
Voda direktno iz vodovoda
Zaboravite na tretiranje vode, omekšavanje, demineraliziranje. Condair CP3 mini isparava normalnu vodu i proizvodi bezmirisnu i sterilnu paru. Za kućanstva i urede i za sve normalne prostore koji zahtjevaju kontroliranu vlažnost zraka.
 
Radi i radi i radi...
Visokokvalitetni materijali, dokazana elektronika, dobra izrada – sve su to sastojci koji jamče dug radni vijek uređaja, neopterećen problemima.
 
Vode?! Samo koliko treba!
Vaš Condair CP3 mini zna kako čuvati vodu. Običnu, vodovodnu vodu isparava visokom efikasnošću.
 
 
Pogledajte referentnu listu nekih od zadovoljnih korisnika na internetskim stranicama zastupnika www.ema.hr
ema@ema.hr www.ema.hr

Ema d.o.o. > Ovlaživači i odvlaživači > Ovlaživači zraka

Ovlaživači i odvlaživači > Ovlaživači zraka > Ostali proizvođači

Portal interijerNET.hr koristi cookies (kolačiće) za prikazivanje stranica. Nastavkom pregleda ovih stranica pristajete na to da ih koristimo. Ukoliko to ne želite, postavke možete promijeniti u svojem pregledniku. Za nastavak kliknite gumb "Slažem se".

Slažem se