interijer

NAMJEŠTAJ I OPREMA

OBAVIJESTI

Ardes Paco

Ema d.o.o.

Zima ima mnoge čari, no uz nju često vežemo i tegobe poput prehlade, promuklosti, suhoće kože i usta.. Uzrokuje ih suhi zrak kao posljedica zagrijavanja stambenih i uredskih prostora. Time se zrak suši i relativna vlažnost zraka se smanjuje na iznimno niski postotak (čak ispod 20%), što je vrlo opasno po ljudsko zdravlje. Dišni organi su najviše na udaru, pa je posljedica sušenje sluzokože sinusa, nosa i ždrijela, što posebno neugodno osjećamo ujutro, kada se probudimo suhih usta i grla.
No, veliki deficit vlage uzrokuje i druge probleme: uništavaju se slike i druga umjetnička djela, rasušuju parketi i namještaj, tepisi, odjeća i druga tekstilna vlakna uslijed suhoće zraka lako pucaju i stvaraju veće količine prašine. Uz to, niža vlažnost zraka utječe na povećanje energije zagrijavanja prostora, jer osjećaj ugode kod niske vlažnosti zahtijeva višu temperaturu u prostoru. Kao normalno stanje preporuča se relativna vlažnost zraka od 45% do 50%.
 
Kvalitetno rješenje za navedene probleme su parni ovlaživači zraka sa aromaterapijom talijanskog proizvođača Ardes, uz jamstvo od 2 godine.
 
Odlike ovlaživača zraka Ardes:
- parni ovlaživači sa elektrodama za higijensko ovlaživanje
- sa dvostrukom stijekom spremnika protiv izlijevanja vode
- sa patentiranim električnim sigurnosnim sustavom
- sa regulatorom pare
- sa pokazivačem nivoa vode
- sa spremnikom za eterična ulja
- jednostavno i lako održavanje
- jamstvo 2 godine
 
Uz uređaje koristite originalna mirisna eterična ulja Ardes, jer odišu svježinom i zdravljem, te čine dobro organizmu.
- pakiranje od 50 ml.

Najpovoljnija kupnja je preko web shopa zastupnika www.ema.hr

ema@ema.hr www.ema.hr

Ema d.o.o. > Ovlaživači i odvlaživači > Ovlaživači zraka

Ovlaživači i odvlaživači > Ovlaživači zraka > Ostali proizvođači

Portal interijerNET.hr koristi cookies (kolačiće) za prikazivanje stranica. Nastavkom pregleda ovih stranica pristajete na to da ih koristimo. Ukoliko to ne želite, postavke možete promijeniti u svojem pregledniku. Za nastavak kliknite gumb "Slažem se".

Slažem se