interijer

NAMJEŠTAJ I OPREMA

OBAVIJESTI

Defensor ABS3

Ema d.o.o.

Defensor ABS3 idealan je za ovlaživanje zraka u industriji, za skladišta povrća i dr. Moguće je atomiziranje u svim smjerovima.
 
Defensor ABS3 je isplativ, ekonomičan i ekološki atraktivan ovlaživač zraka koji kombinira ovlaživanje zraka sa niskom potrošnjom el. energije. Prednost Defensora ABS3 je mogućnost sklapanja komponenti na različite načine, čime se postiže optimalno ovlaživanje za sve individualne primjene.
 
U procesu industrijske proizvodnje dobra kvaliteta proizvoda ovisi i o optimalnoj vlažnosti zraka, posebno u proizvodnim pogonima i skladištima.
Jednostavno postavljanje te potpuno automatski rad (u kompletu sa higrostatom) čini Defensor ABS3 izuzetno pouzdanim uređajem koji zadovoljava najviše higijenske standarde.
 
Defensor ABS3 je idealan izbor za ovlaživanje zraka u tekstilnoj, drvnoj, papirnoj, duhanskoj i prehrambenoj industriji, tiskarama, raznim skladištima, hladnjačama (mogućnost ovlaživanja do temperature od -2°C).
ema@ema.hr www.ema.hr

Ema d.o.o. > Ovlaživači i odvlaživači > Ovlaživači zraka

Ovlaživači i odvlaživači > Ovlaživači zraka > Ostali proizvođači

Portal interijerNET.hr koristi cookies (kolačiće) za prikazivanje stranica. Nastavkom pregleda ovih stranica pristajete na to da ih koristimo. Ukoliko to ne želite, postavke možete promijeniti u svojem pregledniku. Za nastavak kliknite gumb "Slažem se".

Slažem se