interijer

NAMJEŠTAJ I OPREMA

OBAVIJESTI

Defensor MK5

Ema d.o.o.

Defensor Mk5 je elektroparni ovlaživač zraka sa revolucionarno dugim vijekom trajanja, brzog i lakog održavanja.
Walter Meier grupa (Defensor, Condair, Novasina, Draabe) ima preko 90 godina iskustva u parnom ovlaživanju. Originalna inovacija WM-ovih stručnjaka: Defensor Mk5 sa jedinstvenom posudom za skupljanje kamenca.
 
Kamenac koji se zadržava u parnom cilindru od nehrđajućeg čelika, skuplja se u čistivoj posudi na dnu uređaja. Dugovječnost uređaja je zajamčena. Potrebna su samo jedan do tri brza servisa po sezoni (da bi se ispraznila posuda za skupljanje kamenca) ovisno o kvaliteti vode.
Servis je jednostavan i zahtijeva svega nekoliko sekundi. Moguća ometanja rada uređaja su svedena na minimum. Dvostruke stijenke i cilindri od nehrđajučeg čelika stvaraju područje hladne vode u ulazno/izlaznoj zoni. Taloženje kamenca je spriječeno. Stoga ne može doći do zakrečenja cijevi a uređaj je robustan i pouzdan u radu.
 
Visoko modulirani dizajn
Defensor Mk5 je dostupan u dvije verzije. Mk5 VISUAL je univerzalni uređaj za sve primjene, dok se Mk5 PROCESS sa preciznom kontrolom koristi uglavnom za zahtjevne procese i laboratorijsku primjenu. Ovisno o potrebama na izbor su kapaciteti od 5-80 kg/h, što omogućuje kontrolu proizvodnje pare od 0-100%.
 
Jednostavna ugradnja
Kompaktnost konstrukcije čini postavljanje uređaja jednostavnim. Čvrsto odijeljeni parni cilindar s ventilima od električnog dijela omogućuje potpunu sigurnost u radu. Dizajn je takav da su rad, održavanje i servisiranje brzi, jednostavni i pouzdani. Specifično kučište osigurava stabilnost u transportu i tijekom postavljanja.
 
Za sve kvalitete vode
Otpornost grijača omogućuje korisniku Defensora Mk5 korištenje netretirane, tretirane ili demineralizirane vode.
 
Visoka preciznost kontrole
Tehnologija korištena kod Defensora Mk5 omogućuje visoku kontrolu preciznosti. Mk5 postiže preciznost do +/- 2% ili čak +/- 1% rel. vlage (Defensor Mk5 Process, koristeći demineraliziranu vodu).
 
Direktno ovlaživanje prostora
Ukoliko je potrebno para se distribuira direktno u prostor pomoću ventilatorske jedinice, koja može biti postavljena na sam uređaj ili kao "split" izvedba, čak i u odvojenoj prostoriji ukoliko to zahtijeva kupac.

Pogledajte referentnu listu zadovoljnih korisnika.
 
Za tehničke podatke i odabir modela posjetite internet stranice zastupnika za Hrvatsku i BiH, www.ema.hr

ema@ema.hr www.ema.hr

Ema d.o.o. > Ovlaživači i odvlaživači > Ovlaživači zraka

Ovlaživači i odvlaživači > Ovlaživači zraka > Ostali proizvođači

Portal interijerNET.hr koristi cookies (kolačiće) za prikazivanje stranica. Nastavkom pregleda ovih stranica pristajete na to da ih koristimo. Ukoliko to ne želite, postavke možete promijeniti u svojem pregledniku. Za nastavak kliknite gumb "Slažem se".

Slažem se