interijer

NAMJEŠTAJ I OPREMA

OBAVIJESTI

Salone del Mobile.Milano 2017: 56. izdanje međunarodnog sajma namještaja

Salone del Mobile.Milano 2017: 56. izdanje međunarodnog sajma namještaja
Za manje od 30 dana započinje 56. izdanje prestižnog sajma Salone del Mobile.Milano. Ponudit će neviđene vizualizacije suvremenog dizajna i radnh prostora. Ključna je suradnja sajma i grada Milana, kao prijestolnice dizajna. Sajam će privući više od 300.000 posjetitelja iz više od 165 zemalja te preko 5.000 novinara.

09.03.2017.

I Saloni Press

0

U okviru sajma će se dogoditi pet različitih izložbi: „Salone Internazionale del Mobile“ - izložba namještaja, „The international Furnishing Acessories Exibition“ - sajam opreme i pribora, Euroluce - sajam rasvjete, „Workplace3.0“ - sajam uredskog namještaja i opreme te „SaloneSatellite“ u kome se prezentiraju mladi, perspektivni dizajneri.

Sajam će se održati u Fiera Milano Rho od utorka 4. do nedjelje 9. travnja. Otvoren je za profesionalce svaki dan od 9.30 do 18,30, a za posjetitelje u subotu i nedjelju.

Salone del Mobile je događaj koji je pomogao da grad Milano postane glavni grad dizajna i opremanja. Talijanski slogan komunikacijske kampanje - Budite prvi koji će vidjeti najnovije, je daljnja afirmacija uloge Salone-a. "Kao i uvijek, Milano će biti spreman za ovu izuzetnu međunarodnu manifestaciju, koja dovodi veliki broj ljudi iz cijelog svijeta", rekao je gradonačelnik Milana, Giuseppe Sala.

  • 0

Nakon uspješnog lansiranja izdanja xLux - sekcije posvećene bezvremenskom luksuzu, Salone Internazionale del Mobile je stvorio inovativan format i za klasični namještaj i opremanje, koji će biti izloženi u paviljonima 2 i 4. Novo je ime - Classic: tradicija u budućnosti, a izgled je više homogen i uravnotežen. Središnje "Šetalište" vodi posjetitelje u prostor koji se poziva na vrijednost kao što su  baština znanja, obrtništvo i vještine potrebne za stvaranje klasičnog namještaja i predmeta.

Izložba će također sadržavati kazalište i jednu sobu s uspješnim projektom - Before Design: Classic predstavljen na posljednjem izdanju Salone del Mobile.Milano, zajedno s kratkim filmom višestruko nagrađivanog redatelja Mattea Garronea.

Dvije izložbe koje se održavaju svake druge godine će se prikazivati ​​u punoj sinergiji sa Salone Internazionale del Mobile – Euroluce, sajam rasvjete, u paviljonima 9-11 i 13-15 i Workplace3.0 unutar paviljona 22-24, posvećen radnom prostoru, kao i Međunarodno opremanje i pribor te SaloneSatellite.

U svom 29. izdanju, Euroluce će ponuditi raspon od dekorativnih proizvoda do iluminotehničkih, koji se koriste u industriji, uličnoj, kazališnoj rasvjeti, rasvjeti bolnica. Bit će predstavljena i osvjetljenja doma, kućne automatizacije sustava, aplikacijski softveri, a sve s posebnim naglaskom na uštedi energije, održivosti okoliša i svjetlosnog zagađenja.

Workplace3.0 - sada u svom 18. izdanju temelji se na inovativnom konceptu i tehnologiji za dizajniranje radnih prostora. Ovo je događaj koji odgovara na brze promjene u svijetu rada i najnovijim zahtjevima tržišta.

Izložba će predstaviti rješenja za opremanje ureda, banaka, osiguravajućih društava, poštanskih ureda i javnih prostora; stolice za urede i društvene prostore, akustične proizvode, unutarnje pregrade i obloge, uredsku opremu i pribor, audio-vizualne tehnologije te tehničke i sigurnosne sustave.

SaloneSatellite, smješten u paviljonima 22 i 24, je nezaobilazan događaj. Okuplja mlade dizajnere s 5 kontinenata. Tema 20. izdanja je "Dizajn je ...?". Ove se godine se obilježava 8. izdanje SaloneSatellite nagrada.

  • 0

Salone del Mobile.Milano je online na www.salonemilano.it i društvenim mrežama (Facebook, Twitter, Instagram, LinkedIn, Pinterest, YouTube i Flickr), koji sadrže najnovije informacije i vijesti o izdanju 2017.

Besplatna aplikacija Salone del Mobile.Milano 2017 dostupna je za iPhone, iPad i vodeće Android uređaje.

PROJEKTIRANJE I SAVJETOVANJE

Pogledajte više u fotogaleriji

Pronađite više proizvoda u NAMJEŠTAJ I OPREMA

Portal interijerNET.hr koristi cookies (kolačiće) za prikazivanje stranica. Nastavkom pregleda ovih stranica pristajete na to da ih koristimo. Ukoliko to ne želite, postavke možete promijeniti u svojem pregledniku. Za nastavak kliknite gumb "Slažem se".

Slažem se