interijer

NAMJEŠTAJ I OPREMA

OBAVIJESTI

Fair Superior F 303/404

Ema d.o.o.

Stupanjem na snagu izmjena Zakona o uporabi duhanskih proizvoda, za sve lokale manje od 50 m2, koji se žele deklarirati kao pušački, od 09.04.2010. obavezna je ugradnja ventilacije sa minimalno 10 izmjena zraka, te sustav filtracije zraka.
Elektrostatski pročistači zraka Fair specifični su po tome što, osim visoke učinkovitosti pročišćavanja zraka od dima, imaju i službeno mišljenje Ministarstva zdravstva da zadovoljavaju potrebnu filtraciju zraka.
 
Elektrostatski pročistači zraka Fair za postavljanje na strop iznimno učinkovito pročišćavaju zrak u ugostiteljskim i ostalim objektima od duhanskog dima (preko 99,9%), alergena, mirisa i ostalih zagađivala. Čistivi metalni filteri jamče jednostavno i ekonomično održavanje uređaja, uz indikaciju njihove onečišćenosti.
 
Smješteni u klasi visokokvalitetnih pročistača zraka, Fair u svoje uređaje kao serijsku opremu ugrađuje funkcije koje su inače dostupne samo kao dodatne opcije: multi funkcijski daljinski upravljač, detektor dima koji automatski uključuje uređaj pri povećanoj onečišćenosti zraka u prostoru, indikator onečišćenosti filtera. Nabrojenim ali i ostalim funkcijama upravlja posebno razvijena elektronika koja prati i upravlja procesom pročišćavanja zraka. Moderan dizajn rezultirao je zaobljenošću kučišta uređaja, gornji poklopac je opremljen sa klizećim držačima, a vanjske zaštitne rešetke su osmišljene kako bi pročišćavanje zraka učinile optimalnim.

Navedeni revolucionarni sistem Fair je primjenio na novim modelima. Zahvaljujući unaprijeđenom ionizatoru, ugrađenom u elektrostatski pročistač zraka, novi modeli Fair ne samo da pročišćuju zrak od svih zagađivala koja se u njemu nalaze, nego ga i revitaliziraju i čine zdravim. Brojna klinička ispitivanja pokazala su da ionizator zraka uklanja ili značajno pomaže kod ublažavanja raznih bolesti i smanjenja tegoba poput astme, alergija, povišene temperature, sinusitisa, kroničnog bronhitisa, migrene, glavobolje, napetosti, nesanice, hipertonije, depresije i dr.

Zahvaljujući konstatnoj potražnji za kvalitetom i usklađenošću sa rigoroznim Evropskim sigurnosnim standardima, Fair je postao vodeći evropski proizvođač elektrostatskih pročistača zraka.
 
Neke od odlika pročistača zraka Fair:
- automatska provjera funkcija
- manualno ili automatsko upravljanje
- ugrađen ionizator zraka na izlazu pročišćenog zraka iz uređaja
- automatski odabir brzine rada ventilatora
- kontrola zaprljanosti filtera
- automatska kontrola filtera i stupnja onečišćenosti zraka jamči maksimalnu efikasnost pročišćavanja, čak i sa zaprljanim filterima
 
Za tehničke podatke i odabir modela posjetite internet stranice zastupnika za Hrvatsku i BiH, www.ema.hr

ema@ema.hr www.ema.hr

Ema d.o.o. > Ovlaživači i odvlaživači > Pročistači zraka za ugost. objekte

Ovlaživači i odvlaživači > Pročistači zraka za ugost. objekte > Ostali proizvođači

Portal interijerNET.hr koristi cookies (kolačiće) za prikazivanje stranica. Nastavkom pregleda ovih stranica pristajete na to da ih koristimo. Ukoliko to ne želite, postavke možete promijeniti u svojem pregledniku. Za nastavak kliknite gumb "Slažem se".

Slažem se