interijer

NAMJEŠTAJ I OPREMA

OBAVIJESTI

Salone del Mobile.Milano 2020: dizajn ljepote

Salone del Mobile.Milano 2020: dizajn ljepote
59. izdanje međunarodnog sajma namještaja Salone del Mobile.Milano održati će u novom terminu od 16. do 21. lipnja u Fiera Milano, Rho. Italija.

24.02.2020.

Izabela Galović Ninić dipl. ing. arh.

Monika Galović Rolich dipl. ing. arh.

0

Ljepota je ono čime tvrtke i dizajneri koji sudjeluju na sajmu Salone del Mobile i ove godine pokreću promjene. Uz fokus na održivost, u središtu pozornosti ponovno će se naći Milano, međunarodni grad sposoban za privlačenje investitora i ulagača iz cijelog svijeta.

Claudio Luti, predsjednik Salone del Mobile, rekao je ovo: „Izdanje Salone del Mobile.Milano za 2020. godinu svjedočit će etičkim i virtuoznim strategijama tvrtki za namještaj. Ono što nam je sada potrebno jest etički pristup dizajnu koji može potaknuti potragu za rješenjima koja su što održivija u globalnom kontekstu i sve veći fokus na zahtjeve nadolazećih generacija koje su više nego ikad zainteresirane za unutarnju vrijednost onoga što kupuju za svoje kućno i radno okruženje."

  • 0


Događaji 2020. okupit će više od 2200 izlagača i 600 mladih dizajnera ispod 35 godina u sljedećim grupacijama:

Il Salone Internazionale del Mobile, il Salone Internazionale del Complemento d'Arredo i Workplace3,0., EuroCucina i FTK (tehnologija za kuhinju), Međunarodna izložba kupaonica.

Ovogodišnja tema SaloneSatellite će pozvati na razmišljanje o inkluzivnom dizajnu koji promiče autonomiju, udobnost, kretanje, komfor za korisnika, interakciju i sigurnost za sve.

59. izdanje Salone del Mobile.Milano ponovo će krenuti izvan granica sajma i u grad Milano gdje će se  predstaviti monumentalna audio-vizualna instalacija u Sala delle Cariatidi, Palazzo Reale na kojoj će biti prikazano 10 filmova od 10 vodećih talijanskih filmaša.

  • 0

Izvor tekst i slike: Salone del Mobile

Novi termin održavanja Salone del Mobile.Milano 2020 je od 16. do 21. lipnja 2020. godine.

PROJEKTIRANJE I SAVJETOVANJE

Pogledajte više u fotogaleriji

Pronađite više proizvoda u NAMJEŠTAJ I OPREMA

Portal interijerNET.hr koristi cookies (kolačiće) za prikazivanje stranica. Nastavkom pregleda ovih stranica pristajete na to da ih koristimo. Ukoliko to ne želite, postavke možete promijeniti u svojem pregledniku. Za nastavak kliknite gumb "Slažem se".

Slažem se