interijer

NAMJEŠTAJ I OPREMA

OBAVIJESTI

IMM Cologne: Međunarodni sajam interijera 2018 - Povratak kupaonica i integracija rasvjete

IMM Cologne: Međunarodni sajam interijera 2018 - Povratak kupaonica i integracija rasvjete
Međunarodni sajam interijera u Koelnu otvorit će svoja vrata u periodu od 15-21.01. 2018. i prikazati što je novo u svijetu namještaja i opreme.

16.11.2017.

Izabela Galović Ninić, dipl. ing. arh.

0

Sajam se održava svake druge godine, a ove je godine zabilježen rekordan broj izlagača. Podijeljen je u sljedeće skupine:

Pure, gdje će biti predstavljena filozofija stanovanja vodećih dizajnerskih brendova. Pure editions prikazat će inovativne interijere i rasvjetu, proizvode te izložbu Das Haus-Interijeri na pozornici.

Pure studios daje priliku za izlaganje mladima u usponu, kao neovisnima ili dizajn studijima.

Pure talents će prikazati eksperimentalni dizajn.

Pure architects nudi holističku koncepciju uređivanja doma te uređenje kupaonica, podne obloge, zidne obloge, rasvjetu i pametni dom. U segmentu opremanja kupaonica prikazat će se najnoviji trenovi doživljaja kupaonice kao životnog prostora. Ovo se postiže opuštajućim welnessima, fitnes zonama, dekorativnim pločicama sa temom drveta ili cementa, visilicama. Sa sloganom „Budimo pametni“ u ovoj će zoni biti predstavljeni proizvodi, projekti i scenariji vezani za energiju, sigurnost, lifestyle i zabavu. Spektar proizvoda i usluga unutar potreba pametnog doma je  u stalnom porastu i postaje sve kompleksniji.

  • 0


Globalni lifestyle će prikazati boravke i spavaće sobe iz cijeloga svijeta.

Comfort nudi tapecirani namještaj poput fotelja, sofa i kutnih garnitura.

Prime nudi moderni namještaj za boravke i spavaće sobe, namještaj za dječje sobe i blagovaonice.

Sleep je segment vezan za madrace i sustave spavanja, posteljno rublje i dodatke.

Smart će pokazati što je novo u suvremenom stanovanju mladih, namještaju za spavaće i dječje te dodacima.

Designes market je zona shoppinga inovativnih proizvoda mladih dizajnera, kućnih dodataka, namještaja, tekstila, mode i nakita.

  • 0

Sajam u Koelnu će u ovom izdanju integrirati rasvjetu kao sastavni dio sajma. Od dekorativnih lampi do svjetlosnih sustava navođenih upravljačima, posjetitelji će moći iskusiti svjetlo u svim njegovim formama. Svjetlost je postala puno više od od same rasvjete. To je dekorativni element koji individualizira prostor i stvara osebujne ugođaje. Bogatstvo rasvjete osobito dolazi do izražaja u inteligentnim domovima gdje je moguće stvarati različite ambiente u istom prostoru. Arhitektonska rasvjeta sve više nalazi prostora u privatnim domovima, zahvaljujući led tehnologiji. Ušteda energije i jednostavno rukovanje sustavima uvode „downlightere“, panelnu rasvjetu, svjetlosne trake i zidne svjestlosne panele u domove. Ova su rasvjetna tijela do sada bila rezervirana za javne, poslovne prostore, muzeje i hotele.

  • 0

Na sajmu namještaja u Koelnu svaki će posjetitelj pronaći različite ideje, stilove i zahtjeve, od jednostavnih do luksuznih.

  • 0

Foto: imm cologne

PROJEKTIRANJE I SAVJETOVANJE

Pogledajte više u fotogaleriji

Pronađite više proizvoda u NAMJEŠTAJ I OPREMA

Portal interijerNET.hr koristi cookies (kolačiće) za prikazivanje stranica. Nastavkom pregleda ovih stranica pristajete na to da ih koristimo. Ukoliko to ne želite, postavke možete promijeniti u svojem pregledniku. Za nastavak kliknite gumb "Slažem se".

Slažem se