interijer

NAMJEŠTAJ I OPREMA

OBAVIJESTI

Sajam namještaja AMBIENT 2011. – izdvajamo

Sajam namještaja AMBIENT 2011. – izdvajamo
U Ljubljani je od 08.–13. 11. 2011. održan sajam AMBIENT pod logom “Vrtimo nove ambiente”. Na sajmu je svoje proizvode predstavilo 297 tvrtki iz 19 država. Iako manji nego prethodnih godina, sajam AMBIENT 2011. je prikazao zanimljive novitete, koji se ističu originalnošću dizajna, kvalitetom materijala i načinom izrade. Na sajmu su bili prisutni i hrvatski izlagači poput tvrtki: Bernarda, Modo Interijer Studio, Euroratan, A-je-to i Sigma Plus.

13.11.2011.

Monika Galović, dipl. ing. arh.

0

Sajam AMBIENT 2011. su istaknule napredne tehnologije izrade namještaja, koje uključuju sofisticirane i multifunkcionalne načine iskorištavanja pojedinačnih elemenata i prostora, vrhunski dizajn određenih proizvoda kao i ručno izrađeni komadi namještaja, koji iza sebe imaju snažnu priču o razvoju i realizaciji ideje.

Izdvajamo proizvode, koji su posebno privukli pažnju svojom kvalitetom, ljepotom i funkcionalnošću.

  • 0

Tvrtka Melu Mizarstvo izložila je ručno izrađena vrata od prirodnog drva različitih vrsta, koja su svojim naturalno ekskluzivnim izgledom apsolutno privukla pažnju. Vrhunski modeli od ručno, reljefno slaganih letvica hrasta i oraha, rustikalna od seljačkog poda te vrata sastavljena od ispravljenih i obrađenih komada bačvi, koje su poprimile boju barik vina, (te kao takve imaju jedinstvene šare i kolorit), ostavili su bez daha sve prisutne.

 

  • 0
 
 MELU MIZARSTVO

Moderna i atraktivna ulazna vrata izložila je tvrtka Inotherm. Vrlo elegantna staklena vrata, koja se sastoje od satiniranog i transparentnog stakla između kojeg su postavljene uskih trake furnira u formi zaleđenih kaplica vode, prezentirala je tvrtka Kampo.

  • 0

 INOTHERM

  • 0

 Kampo

Kolpa d.d. je za svoj izloženi program Kerrock by Kolpa nagrađena, uz još tri tvrtke, za najbolji štand. Vizualni identitet standa su odredili proizvodi od kerrocka i to vrhunski oblikovana tuš kabina, kada, kuhinja, spavaća soba i umivaonik – Flat Form, rad dizajnera Kos Dejana, koji je uvršten „Top 10“ ovogodišnjeg sajma. Umivaonik ima vrhunsku dizajniranu formu od kerrocka uz dodatak drvenih elemenata, koji ga čine atraktivnim, modernim umivaonikom.

  • 0

 KOLPA

Tvrtka Pohištvo Potočnik je izložila modernu kuhinju, koja je tehnološki odgovor na sve zahtjeve 21. stoljeća. Uz sve najmodernije sustave otvaranja vrata „soft touch“, klizna vrata, koja se u svojoj krajnjoj poziciji zakreću za 90°, zavlače u rezervirani prostor između elementa i zida te postaju nevidljiva, kompletan središnji dio – otok, (s napom koja je integrirana u element i izvlači se po potrebi, pločom za kuhanje i ugrađenim praonikom), ima mogućnost elektronskog podizanja i spuštanja u rasponu od 20 – 30cm. Tako svaki član kućanstava može prilagoditi visinu kuhinje svojim zahtjevima. Atraktivne kuhinje je izložila i tvrtka Svea, koja je svojim programom Morea uvršetena u „Top 10“.

  • 0

 POHIŠTVO POTOČNIK

  • 0

 SVEA

Tvrtka Brest Pohištvo je izložila fenomenalan multifunkcionalan program Altera, koji je također uvršten u „Top 10“. Program bi se iduće godine trebao naći i na hrvatskom tržištu. Namještaj, koji se može smjestiti u 25m2, zadovoljava apsolutno sve potrebe stambenog prostora u funkcionalnom i estetskom smislu. Krevet, koji je ugrađen u regal i spušta se po potrebi, panel za TV koji se zakreće za 360° i prilagođava se uvjetima gledanja iz klub garniture i kreveta, fotelje, koje se izvlače iz komode i imaju ugrađene ladice kada su u službi komode, klub stolić, koji se spretno i jednostavno pretvara u blagovaonski stol, komoda, koja se transformira u radni stol sa stolicom, dio su jedinstvenog programa prilgođenog za maksimalnu i originalnu iskoristivost malih stambenih prostora.

  • 0

  • 0

 BREST POHIŠTVO

Sajam AMBIENT 2011. je ponudio dosta zanimljivih proizvoda te je tako pokazao da kriza potiče originalnost ideja, kvalitetu dizajna, tehnološki napredak i funkcionalnost elemenata namještaja.

PROJEKTIRANJE I SAVJETOVANJE

Pogledajte više u fotogaleriji

Pronađite više proizvoda u NAMJEŠTAJ I OPREMA

Portal interijerNET.hr koristi cookies (kolačiće) za prikazivanje stranica. Nastavkom pregleda ovih stranica pristajete na to da ih koristimo. Ukoliko to ne želite, postavke možete promijeniti u svojem pregledniku. Za nastavak kliknite gumb "Slažem se".

Slažem se