interijer

NAMJEŠTAJ I OPREMA

OBAVIJESTI

Ljubljanski sajam namještaja 2009.

Ljubljanski sajam namještaja 2009.
Na sajmu, od 03. do 08. 11. 2009. godine, na 18.000 četvornih metara izložbenog prostora predstavlja se 326 tvrtki iz 23 zemalja. Sajam nudi brojne nove značajke, kao što je okrugli stol pod naslovom "Kako se stvara dodana vrijednost u industriji namještaja", čitatelji iz književnog kuta, dizajna interijera i studenti arhitekture prezentiraju projekt!

02.11.2009.

interijerNET.hr

0

Ljubljanski sajam namještaja je najveći sajam događaj u području industrije namještaja u loveniji s bogatim i osebujnim programom, koji ove godine slavi 20 godina svoga postojanja. Tom prigodom, u utorak, 3. studenog 2009. godine na otvaranju sajma službeno je govorio dr. sc. Danilo Türk, predsjednik Republike Slovenije.

Sajam uključuje dodjelu nagrada Ekonomske izložbe Deset najboljih, a pobjedniku među njima i nagradu Zlatni vez. Deset najboljih će se na za vrijeme sajma prikazivati u centru Ljubljane, u predvorju kupole u desnom atriju Gradske vijećnice od 11. do 30. studenog.

 Posjetite Ljubljanski sajam namještaja od 03. do 08. 11. 2009. godine na sajmu u Ljubljani.

  

PROJEKTIRANJE I SAVJETOVANJE

Pronađite više proizvoda u NAMJEŠTAJ I OPREMA

Portal interijerNET.hr koristi cookies (kolačiće) za prikazivanje stranica. Nastavkom pregleda ovih stranica pristajete na to da ih koristimo. Ukoliko to ne želite, postavke možete promijeniti u svojem pregledniku. Za nastavak kliknite gumb "Slažem se".

Slažem se