interijer

NAMJEŠTAJ I OPREMA

OBAVIJESTI

AMBIENT – sajam namještaja u Ljubljani 2010.

AMBIENT – sajam namještaja u Ljubljani 2010.
Ambient je 21. sajam namještaja održan u Ljubljani od 09. – 14. studenog 2010. Na sajmu je sudjelovalo 309 izlagača iz 25 zemalja. Sajam je prikazao novitete u dizajnu namještaja, kuhinjske i kupaonske opreme, podnih obloga, kućnih i profesionalnih wellnessa, itd.

14.11.2010.

Monika Galović, dipl. ing. arh.

0

AMBIENT je ove godine prvi put predstavio izložbu dizajna pod nazivom „Top ideje“ gdje su arhitekti i dizajneri prezentirali svoje radove, koji će zasigurno zbog atraktivnog dizajna, funkcionalnosti i udobnosti, naći svoja mjesta u mnogim kućanstvima i javnim prostorima. Osobito interesantna je bila ležaljka s masažnim elastičnim izdancima, čiji je autor arhitekt Jure Benčina kao i kuhinjsko – blagovaonski monoblok autora Power Art.

  • 0

Atraktivan kuhinjski i sobni namještaj kao i praktična rješenja u kome se kuhinja, blagovaonica i dnevni boravak tretiraju integralno, ali ipak odvojeno, predstavila je tvrtka Svea.

  • 0

Prezentirane kuhinje i sobni namještaj ostalih tvrtki, oslikali su aktualne trendove, pa je u namještaj integrirana led rasvjeta, fotografije su aplicirane na staklene površine, linije su geometrične i jasne, a fronte čiste. Kombiniraju se jednobojni materijali i oni s istaknutom teksturom drva, a česte su i crno – bijele kombinacije.

  • 0

U izradi klasičnog namještaja visoke kvalitete istaknula se tvrtka Stilles kao i Bolčič mizarstvo, koji u svom programu nude klasične, ali i moderne komade namještaja izrađene u punom drvu s reljefnom strukturom.

  • 0

Na sajmu je izlagala i hrvatska tvrtka Modo u sklopu štanda Hrvatske gospodarske komore tj. Županijske komore Osijeka. Elementi namještaja od punog drva i crnog lakiranog stakla bili su vrlo zapaženi.

  • 0

Tvrtka Lesna je osim standardnih jednobojnih i furniranih vrata s igrom slaganja teksture furnira, prikazala i atraktivna vrata s printom. Inotherm je tradicionalno izložio bogatu paletu kvalitetnih ulaznih vrata.

  • 0

Kolpa je prezentirala kupaonsku opremu i namještaj visoke kvalitete, a posebno atraktivna je bila ogromna ležeća kada smještena u kapsuli sa svjetlosnim i hidromasažnim efektima.

  • 0

Sajam je ponudio raznovrsne elemente za opremanje profesionalnih i kućnih wellnessa. Atraktivne hidromasažne kade i saune privlačile su pažnju i budile želju da i sami stvorite takav kutak u svom domu.

  • 0

Na sajmu je izdvojeno 10 najboljih izložaka, koji su bili posebno istaknuti, a o njima je odlučivao internacionalni žiri. Nagrađeni su:

TOM tovarna opreme d.d. za sjedeću garnituru Orca, autor Ernest Nograšek,

MIZARSTVO URBANIJA, Marko Urbanija s.p. za urbanu kuhinju, autori Lena i Tomaž Krušec,

SVEA lesna industrija d.d. za kuhinju Villa, autor Darko Šurina,

ODEJA d.o.o. za kolekciju Illusion, autor  Andreja Cegnar,

TRGODOM NO. 1 d.o.o. za recesijsku kolijevku, autor Klemen Rodman,

MIZARSTVO BOLČIČ, Mitja Bolčič s.p. za kolekciju masivnog namještaja RUJ,
autor Toni Kancilija,

LIP RADOMLJE d.d. za dječja postelju Dreamy, autor Asto Dvornik i Gregor Zupan,

MAREMICO d.o.o.za hibiridno modularni ležaj Maremico, autori Valentin i Emil Marinšek,

AMBIENTI D. C., d.o.o. za indukcijski komplet za kuhanje Multiplo-Scholtes.

Kao najbolji među najboljima nagrađena je sjedeća garnitura Orca.

  • 0

PROJEKTIRANJE I SAVJETOVANJE

Pogledajte više u fotogaleriji

Pronađite više proizvoda u NAMJEŠTAJ I OPREMA

Portal interijerNET.hr koristi cookies (kolačiće) za prikazivanje stranica. Nastavkom pregleda ovih stranica pristajete na to da ih koristimo. Ukoliko to ne želite, postavke možete promijeniti u svojem pregledniku. Za nastavak kliknite gumb "Slažem se".

Slažem se