interijer

NAMJEŠTAJ I OPREMA

OBAVIJESTI

DIN namještaj u Moskvi

DIN namještaj u Moskvi
Jedan od najznačajnijih domaćih proizvođača namještaja od masivnog drveta DIN Novoselec predstavit će svoje kolekcije na sajmu MEBEL u Rusiji. Riječ je o najvećem ruskom sajmu namještaja, a Rusija je zanimljivo tržište hrvatskih izvoznika i zbog svoje veličine, ali i skupine kupaca istančanog ukusa.

23.11.2010.

Izabela Galović Ninić, dipl. ing. arh.

0

DIN je kod kupaca prepoznat kao proizvođač masivnog namještaja visoke kvalitete i stogodišnje garancije jer se cijenjena drvna sirovina (prije svega domaći hrast) pažljivom obradom pretvara u vrhunski proizvod modernog dizajna. Ruskom tržištu bit će predstavljene kolekcije Pennine i Samara. Obje kolekcije ističu ono što volimo kod drveta – ljepotu, postojanost, toplinu. Zahvaljujući proizvodnji orijentiranoj na kupca, modeli ovih kolekcija nude se u više širina te se na taj način namještaj prilagođava prostoru što je svakako iskorak u serijskoj proizvodnji masivnog namještaja. Specifična znanja obrade drveta u Novoselcu koriste se i za proizvodnju parketa te vrlo popularnih parketnih dasaka odnosno seljačkog poda. Drvo kao prirodan i pouzdan materijal nezaobilazan je u unutarnjem uređenju te je za očekivati da će svoje poklonike steći i u Rusiji.

  

PROJEKTIRANJE I SAVJETOVANJE

Pronađite više proizvoda u NAMJEŠTAJ I OPREMA

Portal interijerNET.hr koristi cookies (kolačiće) za prikazivanje stranica. Nastavkom pregleda ovih stranica pristajete na to da ih koristimo. Ukoliko to ne želite, postavke možete promijeniti u svojem pregledniku. Za nastavak kliknite gumb "Slažem se".

Slažem se