interijer

NAMJEŠTAJ I OPREMA

OBAVIJESTI

DIN Namještaj domaćeg dizajna i domaće proizvodnje u Koelnu

DIN Namještaj domaćeg dizajna i domaće proizvodnje u Koelnu
Siječanj je tradicionalno mjesec sajmova unutarnjeg uređenja u Njemačkoj. Najznačajniji svjetski sajam namještaja IMM, najveći svjetski sajam podnih obloga Domotex te bienalni sajam za arhitekturu i graditeljstvo BAU održavaju se u 3. tjednu siječnja.

17.01.2011.

Izabela Galović Ninić, dipl. ing. arh.

0

Jedan od najznačajnijih domaćih proizvođača namještaja od masivnog drveta DIN Novoselec već  5. godinu zaredom predstavlja svoje proizvode na sajmu IMM u Kölnu. Zajednički sa svojim njemačkim partnerom razvija proizvode koji zadovoljavaju stroge funkcionalno-kvalitetne zahtjeve, a dizajnom privlače kupce istančanog ukusa. Na stotinjak kvadrata izložbenog prostora DIN će pokazati svoje nove kolekcije Country Line klasičnog dizajna te moderne linije De-line i Visby, te predstaviti nekoliko novih modela stolova. Na tržište Zapadne Europe plasira se oko 90% DIN namještaja pa je ovaj sajam iznimno važno mjesto susreta s postojećim kupcima, upoznavanja s novim kupcima te praćenja trendova na europskom tržištu namještaja.

Uz standardnu ponudu asortimana od masivnog hrasta, DIN se po drugi put pojavljuje i kao suizlagač u prestižnoj hali dizajnerskog namještaja. Naime, tim arhitekata iz tvrtke Atmosfera razvio je koncept Boomerang – koristeći osnovni model bumeranga, kombiniranjem i slaganjem stvaraju se funkcionalni modeli namještaja poput klupe, stolice, ležaljke, police, stola itd. U ovom inovativnom procesu DIN se pojavljuje kao proizvođač kolekcije namještaja koja će se 18.-23.1. u Kölnu prvi puta predstaviti široj javnosti.

Uz namještaj na IMM-u, DIN sudjeluje i na sajmu BAU u Münchenu na kojem će predstaviti program svojih drvenih podova. Siječanjski sajmovi dobar su pokazatelj tržišnih trendova koji se mogu očekivati u nastavku godine te su kao takvi nezaobilazna prilika izvozno orijentiranih tvrtki.

PROJEKTIRANJE I SAVJETOVANJE

Pronađite više proizvoda u NAMJEŠTAJ I OPREMA

Portal interijerNET.hr koristi cookies (kolačiće) za prikazivanje stranica. Nastavkom pregleda ovih stranica pristajete na to da ih koristimo. Ukoliko to ne želite, postavke možete promijeniti u svojem pregledniku. Za nastavak kliknite gumb "Slažem se".

Slažem se