interijer

NAMJEŠTAJ I OPREMA

OBAVIJESTI

DIN NOVOSELEC samostalno u Kölnu

DIN NOVOSELEC samostalno u Kölnu
Gledano kroz prizmu teških prilika u kojima se nalazi domaća industrija te poteškoća s kojima se susreću hrvatski izvoznici, ohrabruju vijesti o domaćim tvrtkama koje samostalno nastupaju na specijaliziranim europskim sajmovima. Upravo na najvećem europskom sajmu namještaja IMM koji se od 19. do 24. siječnja održava u Kölnu svoju će kolekciju masivnog hrastovog namještaja predstaviti DRVNA INDUSTRIJA NOVOSELEC.

26.01.2010.

Izabela Galović Ninić, dipl. ing. arh.

0

Drvna industrija prepoznata je kao obećavajuća gospodarska grana zemlje, a kao lideri se pojavljuju drvoprerađivači finalnih proizvoda namijenjenih inozemnom tržištu. Jedan od njih je svakako DIN NOVOSELEC koji se u svojoj 80-godišnjoj tradiciji bavi proizvodnjom parketa i masivnog namještaja, a ovim će samostalnim siječanjskim nastupom ojačati svoju poziciju na tržištu Njemačke te svojim tradicionalnim partnerima ponuditi dizajnerska rješenja namijenjena upravo germanskim kupcima.

  

DIN na 50 m2 izložbenog prostora predstavlja namještajsku liniju De-line koja je dio uspješne kolekcije EC Collection. De-line je izrađena od punog drveta hrasta, a odlikuju je moderne ravne linije te uporaba stakla i lakiranih površina koje još više naglašavaju prirodan šarm drveta. Kao i ostale kolekcije DIN namještaja i De-line je besprijekorno izvedena što ovom proizvodu daje oznaku dugovječnosti i pouzdanosti.

  

Posjetite naše internet stranice OVDJE...

PROJEKTIRANJE I SAVJETOVANJE

Pronađite više proizvoda u NAMJEŠTAJ I OPREMA

Portal interijerNET.hr koristi cookies (kolačiće) za prikazivanje stranica. Nastavkom pregleda ovih stranica pristajete na to da ih koristimo. Ukoliko to ne želite, postavke možete promijeniti u svojem pregledniku. Za nastavak kliknite gumb "Slažem se".

Slažem se