interijer

NAMJEŠTAJ I OPREMA

OBAVIJESTI

Zašto je važno kvalitetno rješenje interijera?

Zašto je važno kvalitetno rješenje interijera?
Svakodnevno najveći dio vremena provodimo u zatvorenom prostoru, zbog poslovnih ili privatnih obaveza. Funkcionalnost i stilska usklađenost u prostoru važan su čimbenik za praktičnost i ugodno raspoloženje svakog pojedinca.

15.05.2008.

interijerNET.hr

0

Niz procesa koje obavljamo u toku dana uvelike su povezani sa funkcionalnošću prostora u kome boravimo. Budući da je uređenje interijera proces koji se obavlja svakih desetak godina, važno je razmotriti sve potrebe koje se odvijaju u prostoru, uskladiti elemente namještaja u funkcionalnom i estetskom smislu, odnos boja, kompozicije, svjetla, instalacija i svih ostalih individualnih potreba samog korisnika.

  • 0

Kako bi svi ovi zahtjevi bili kvalitetno riješeni, angažiranje stručne osobe je nužno. Posljedice loše riješenih prostora osjećaju se u svakodnevnom životu i radu, stoga je kvalitetna analiza potreba i mogućnosti u prostoru sastavni dio procesa uređivanja interijera.

Tim arhitekata u tvrtci Art-Net interijeri bavi se uređivanja svih vrsta interijera, od stambenih do poslovnih, a sam pristup krajnjem korisniku temeljit je i kvalitetan.

  • 0

Nakon upita od strane investitora i početnog dogovora, arhitekti izlaze na teren, vrše izmjeru prostora, kao i analizu postojećeg stanja i novih potreba, upoznavajući klijenta sa svim prednostima i nedostacima istog.

  • 0

Nakon izmjere i prvih analiza počinje idejna izrada interijerskog rješenja, u jednoj ili više verzija, ovisno o samom prostoru, koji se prilikom sljedećeg sastanka detaljno analizira sa investitorom. Uređivanje interijera je proces, stoga svaki element mora biti usklađen sa potrebama investitora do konačnog rješenja. Po izradi idejnog rješenja gotova je prva faza projekta, nakon koje investitor može samostalno realizirati projekt. Druga faza, izrada izvedbenih rješenja elemenata u prostoru nije nužna, ukoliko investitor ne želi, ali je u slučaju kompleksnijih prostora poželjna, budući da je potrebno uskladiti cijeli niz različitih aktivnosti i izvođača.

  • 0

Tvrtka Art-Net interijeri surađuje sa nizom tvrtki u sferi uređivanja i opremanja interijera, koje su u ovom procesu nužne.

Samo aktivna poveznica između investitora, arhitekta i tvrtki za opremanje i uređivanje donosi kvalitetna nova rješenja u uređenju prostora, u kome će se krajnji korisnik osjećati ugodno i opušteno, a svi radni procesi bit optimizirani.

  • 0

Dugogodišnje iskustvo u uređivanju interijera sa različitim referencama u dosadašnjem radu na području cijele Hrvatske (restorani, diskoteke, frizerski saloni, poslovni prostori, radio postaje, stambeni prostori, itd.) jamstvo je da će i Vaši zahtjevi biti ispunjeni na najbolji način.

Kontakt:

Art-Net interijeri
Zagreb
tel/fax: 01/6623-414
mob:   098/621-027
 kontakt@art-net.hr

PROJEKTIRANJE I SAVJETOVANJE

Pogledajte više u fotogaleriji

Pronađite više proizvoda u NAMJEŠTAJ I OPREMA

Portal interijerNET.hr koristi cookies (kolačiće) za prikazivanje stranica. Nastavkom pregleda ovih stranica pristajete na to da ih koristimo. Ukoliko to ne želite, postavke možete promijeniti u svojem pregledniku. Za nastavak kliknite gumb "Slažem se".

Slažem se