interijer

NAMJEŠTAJ I OPREMA

OBAVIJESTI

Besplatan časopis „Moj životni stil“

Besplatan časopis „Moj životni stil“
Besplatan časopis „Moj životni stil“ pronađite u Interijer centru Solidum kao i na internet stranici Centra www.SOLIDUM.hr . Saznajte novosti iz svijeta interijera, informirajte se o proizvodima Solidumovih trgovina, pročitajte kako urediti svoj dom u skladu sa modernim trendovima i – otkrijte svoj pravi životni stil!

30.06.2008.

interijerNET.hr

0

Zadovoljstvo nam je predstaviti besplatan časopis „Moj životni stil“ u kojem donosimo mnoštvo ideja za uređenje stambenih interijera, naravno - sa stilom.

Dizajn interijera u naše domove unosi svježinu prirode. Razigrani dezeni i vesele boje oplemenjuju interijer pretvarajući ga u umjetničko djelo. Dekorativne tkanine i dodaci u prostoru glavni su akteri ukrašavanja stoga ih predstavljamo ovom prilikom. Govorimo li o igri i veselju, trebamo spomenuti i uređenje dječjeg carstva. Jedan od priloga otkriva što ima novog u dizajnu soba za najmlađe.

Kako bi vaše kulinarske delicije bile spravljene u modernom okruženju – vodimo vas u svijet trendy kuhinja. Radost boja prisutna je i tu.

Dobrodošli u svijet dizajna interijera – dobrodošli u INTERIJER CENTAR SOLIDUM!

http://www.solidum.hr/solidum/files/magazin.pdf

PROJEKTIRANJE I SAVJETOVANJE

Portal interijerNET.hr koristi cookies (kolačiće) za prikazivanje stranica. Nastavkom pregleda ovih stranica pristajete na to da ih koristimo. Ukoliko to ne želite, postavke možete promijeniti u svojem pregledniku. Za nastavak kliknite gumb "Slažem se".

Slažem se