interijer

NAMJEŠTAJ I OPREMA

OBAVIJESTI

Usavršen sustav grijanja – Mramoterm

Usavršen sustav grijanja – Mramoterm
Želite li nešto novo, jedinstveno i prilagođeno Vašim željama !? Odaberite Mramoterm ploče za grijanje, jer su ZDRAVE, JEDNOSTAVNE I ESTETSKE! Budite jedinstveni i oplemenite svoj prostor posebnim primjerima Mramoterm grijaćih ploča.

26.02.2009.

interijerNET.hr

0

U visoko razvijenim zemljama sve više se razmišlja o uštedi energije i smanjenju emisije CO, SO2,... Iz energetskih izvještaja procjenjuje se da 50 % udjela u emisiji štetnih tvari u atmosferu nastane kao proizvod grijanja životnog i radnog prostora. Ograničenost naftnih i plinskih izvora, stalno povećanje njihove cijene, te njihov štetni utjecaj na prirodu navodi nas na razmišljanje o drugim izvorima energije među kojima el. energija zauzima visoku poziciju. U zapadnoj Europi sve se više upotrebljava el. energija u grijanju, a kao takvo MRAMOTERM grijanje je jednostavan primjer ekološki i ekonomski najprihvatljivijeg grijanja s osiguranom opskrbom za budućnost.

  • 0

Stalnim inovativnim radom i ulaganjem u proizvodnju i marketing, koristeći nova tehnološka dostignuća usavršili smo ovaj proizvod. Spriječili smo pucanje istih i postigli njihov neograničeni vijek trajanja. Mramorna grijaća ploča ne posjeduje dijelove koji izazivaju buku i vibracije, štetna zračenja i štetne promjene u okolini. Zaštita je provedena višeslojnom izolacijom el. vodova tako da ne postoji mogućnost od strujnog udara ili opeklina kod dodira. Moguće ih je montirati i u vlažnim prostorijama, npr. kupaonicama ...

  • 0

Mramoterm ploče izrađene od prirodnih materijala (kamena, mramora, granita), uz već poznatu estetsku vrijednost, od sada možete imati i u posebnoj izvedbi. Nudimo Vam opciju obrade pjeskarenja raznih motiva na Mramoterm ploči po Vašoj želji, kao i mogućnost obrade štokovanjem.

  • 0


Mramorna grijaća tijela u raznim oblicima kao npr. Mramoterm grijaće piramide, potvrđuje da smo u mogućnosti napraviti i grijaća tijela od mramora u drugim oblicima kako bi grijala i estetski uljepšala Vaš prostor. Prikazana trostrana piramida ima ukupnu grijaću snagu 1200 W (3x400 W) s opcijom termostata na daljinsko upravljanje.

  • 0

Temperaturu prostorije jednostavno regulirate sobnim termostatom. MRAMOTERM grijanje najveću učinkovitost postiže uz vlastitu termostatsku regulaciju. Uključeno 24 sata dnevno, MRAMOTERM grijanje ima optimalan odnos potrošnje el. energije i ugodne topline. Nudimo opciju daljinskog uključivanja i upravljanja grijanjem te ostalim potrošačima, klasičnim telefonom ili mobitelom.

  • 0

MRAMOTERM grijaća ploča ne zahtjeva posebnu njegu. Dovoljno je vanjske površine prebrisati mekom vlažnom krpom koju prethodno umočite u vodu i ocijedite. Nemojte nikada upotrebljavati deterdžente i druga agresivna kemijska sredstva.

  • 0

Prikupite nacrte Vaše kuće ili stana te stupite, pismeno ili telefonski u vezu sa savjetnikom MRAMOTERMA. Prilikom posjeta donesite projekte, a ostale bitne detalje ćemo raspraviti na licu mjesta. Nakon definiranja ovih detalja, naš savjetnik će Vam obvezno predočiti i troškovnik.

  • 0

Nadamo se da ćete odabrati naš proizvod koji će Vam zasigurno biti dugogodišnji pratilac u životu kako zbog cijene tako i zbog čistoće eksplotacije i očuvanja čistog okoliša. MRAMOTERM će Vam omogućiti zdraviji i ugodniji život kao i POTPUNO RJEŠENJE grijanja.

  • 0

 

Kontakt:

MRAMOTERM

Marinići b.b.

51216 Viškovo Hrvatska (Croatia)

Tel. ++ 385 (51) 257-414 ++ 385 (51) 257-161

URED: mramoterm@ri.tcom.hr

TEHNIČKA PODRŠKA: elviro@mramoterm.hr marijan@mramoterm.hr 

INFORMACIJE I PRODAJA: iva@mramoterm.hr mramoterm@mramoterm.hr 

www.mramoterm.hr 

PROJEKTIRANJE I SAVJETOVANJE

Pogledajte više u fotogaleriji

Portal interijerNET.hr koristi cookies (kolačiće) za prikazivanje stranica. Nastavkom pregleda ovih stranica pristajete na to da ih koristimo. Ukoliko to ne želite, postavke možete promijeniti u svojem pregledniku. Za nastavak kliknite gumb "Slažem se".

Slažem se