interijer

NAMJEŠTAJ I OPREMA

OBAVIJESTI

“Radson” radijatori - za topliji dom

“Radson” radijatori - za topliji dom
RADSON radijatori predstavljaju savršen spoj visoke tehničke kvalitete, funkcionalnosti i atraktivnog dizajna, a u asortimanu se nude: -pločasti radijatori -elegantni dekorativni radijatori -člankasti radijatori -kupaonski dekorativni radijatori -električni radijatori.

18.10.2011.

Monika Galović, dipl. ing. arh.

0

Svi radijatori imaju garanciju u trajanju od deset godina, a radi što boljeg uklapanja radijatora u interijer, Radson nudi preko 200 RAL boja. Pločasti radijatori Radson su energetski najefikasniji. Visoki toplinski učinak postiže se upotrebom malog volumena vode. Princip „2 u 1“ osigurava optimalnu raspodjelu vode i zračenja topline.

  • 0

Dekorativni radijatori – „vertikalni i horizontalni“, besprijekorno su izrađeni kako bi domu dodali dizajnersku notu. Ovako oblikovani radijatori imaju funkcionalu i dekorativnu ulogu te se kao takvi mogu uklopiti u različita stilska rješenja interijera.

  • 0

  • 0

  • 0

Pri odabiru kupaonskih radijatora možete se odlučiti za tradicionalni dizajn ili vrhunski minimalizam. Kupaonski radijatori imaju istaknutu ulogu u kupaonicama. One su najčešće manjih dimenzija u odnosu na ostale prostorije te je radijator vizualno dominantan. Vrlo je važna njegova pozicija u prostoru, ali i dizajn, koji se treba savršeno uklopiti s ostalim elementima namještaja i opreme. Mogućnosti odabira radijatora u različitim oblicima, veličinama i bojama, pomoći će vam da prostor kupaonice učinite što atraktivnijim i funkcionalnijim.

  • 0

  • 0

Tvrtka Instalograd-promet je zastupnik ekskluzivne prodaje i distribucije kupaonskih radijatora PINO, proizvođača “Trivero”, posljednjih deset godina u RH. Osim standardne izvedbe radijatora u bijeloj boji, možete odabrati i one u krom izvedbi. Početkom 2010 g. proizvođač TRIVERO RADIATORS je svoj proizvodni program proširio i na dizajnerske kupaonske radijatore, koji se ističu elegancijom i modernim dizajnom.

  • 0

Radijatori se proizvode u različitim dimenzijama, a minimalna širina im je već od 30cm. Mogućnošću odabira radijatora u različitim bojama i materijalima, savršeno ćete ih uklopiti u svaki interijer uključujući i kupaonicu. PINO radijatori predstavljaju najbolji omjer cijene i kvalitete uz garanciju proizvoda od pet godina.

  • 0


Kontakt:

Izložbeno prodajni salon

Slavonska avenija 11, 10 000 Zagreb

tel: ++385 (0)1 2370 950

fax: ++385 (0)1 2370 954

e-mail: info@instalograd-promet.hr

e-mail: prodaja@instalograd-promet.hr

Podružnica veleprodaje i maloprodaje:

Savska opatovina 66, 10 000 Zagreb.

tel: ++385 (0)1 3867 890

fax: ++385 (0)1 3867 899

www.instalograd-promet.hr

PROJEKTIRANJE I SAVJETOVANJE

Pogledajte više u fotogaleriji

Pronađite više proizvoda u NAMJEŠTAJ I OPREMA

Portal interijerNET.hr koristi cookies (kolačiće) za prikazivanje stranica. Nastavkom pregleda ovih stranica pristajete na to da ih koristimo. Ukoliko to ne želite, postavke možete promijeniti u svojem pregledniku. Za nastavak kliknite gumb "Slažem se".

Slažem se