interijer

NAMJEŠTAJ I OPREMA

OBAVIJESTI

Kad grijanje postane umjetnost!

Kad grijanje postane umjetnost!
Mramoterm uz stalnu edukaciju prati modne trendove, što uspješno primjenjuje u svojoj proizvodnji i prodaji. Iskustvom, znanjem, dobrom organizacijom i fleksibilnošću svojim kupcima uvijek nudi najbolje rješenje. Korištenjem višestoljetnog iskustva uporabe kamena u grijanju, naprednog razmišljanja i tehnologije, stvoren je zdrav i jednostavan, ekonomski, ekološki i estetski potpuno riješen način grijanja.

25.02.2008.

MRAMOTERM

0

Ovakav način grijanja eliminira razliku temperature između poda i stropa, te svodi cirkulaciju i sušenje zraka na minimum, sve to u interesu Vašeg zdravlja. Toplinskim zračenjem zagrijavaju se čvrsta tijela, koja služe kao spremnici topline održavajući ugodnu temperaturu u prostoru koju jednostavno reguliramo sobnim termostatom. MRAMOTERM grijanje najveću učinkovitost postiže uz vlastitu termostatsku regulaciju. Uključeno 24 sata dnevno MRAMOTERM grijanje ima optimalan odnos potrošnje el. energije i ugodne topline. Montira se brzo i jednostavno na bilo koji zid u prostoriji ne remeteći estetsku vrijednost prostora. Nema potrebe za održavanjem, popravcima ili velikim radovima.

Oplemenite svoj prostor novom kolekcijom Mramoterm grijaćih ploča!

Mramoterm ploče izrađene od prirodnih materijala (kamena, mramora, granita), uz već poznatu estetsku vrijednost, od sada možete imati i u posebnoj izvedbi. Želite li nešto novo, jedinstveno i prilagođeno Vašim željama?  Mramoterm Vam nudi opciju obrade pjeskarenja raznih motiva na Mramoterm ploči po Vašoj želji, kao i mogućnost obrade štokovanjem.

Mramoterm već 20. godina uspješno zadovoljava potrebe svojih kupaca, a iskustva pokazuju da ljudi žele dobar izbor i kvalitetu. Nakon 20. godina postojanja i uspješnog poslovanja od sada  Mramoterm daje 10 godina jamstva na mramornu grijaću ploču kao dokaz vrhunske kvalitete i trajnosti proizvoda.

MRAMOTERM Vam omogućava živjeti zdravije i ugodnije kao POTPUNO RJEŠENJE grijanja.

Kontakt:

MRAMOTERM
MARINIĆI B.B., 51216 VIŠKOVO
Tel: 051/257-414
Fax: 051/257-161
 mramoterm@mramoterm.hr 
 www.mramoterm.hr 

PROJEKTIRANJE I SAVJETOVANJE

Portal interijerNET.hr koristi cookies (kolačiće) za prikazivanje stranica. Nastavkom pregleda ovih stranica pristajete na to da ih koristimo. Ukoliko to ne želite, postavke možete promijeniti u svojem pregledniku. Za nastavak kliknite gumb "Slažem se".

Slažem se