interijer

NAMJEŠTAJ I OPREMA

OBAVIJESTI

Staklene stijene i staklena vrata - savršene pregrade u svim prostorima

Staklene stijene i staklena vrata - savršene pregrade u svim prostorima
Korištenje pregradnih staklenih stijena do prije nekog vremena nije bilo u potpunosti prihvatljivo, budući da staklo nije bilo otporno na lom. Pojavom sigurnosnog stakla, (kaljenog i laminiranog), sve se promjenilo, te je staklo postalo nezaobilazni materijal kod uređenja interijera.

20.02.2013.

Egle dizajn

0

Staklene pregrade kao i staklena vrata: klizna i zaokretna, možete vidjeti u kućama, stanovima, poslovnim prostorima, wellnessima, zimskim vrtovima i sl. Svojom jednostavnošću se uklapaju u sve stilove uređenja te ovisno o Vašoj želji mogu biti prozračne i transparentne, pjeskarene ili s uzorkom, vidljive ili nevidljive. 

  • 0

Fiksna staklena stijena u tuš kabini učinit će vašu kupaonicu vizualno većom, dok će staklena vrata na pantima stvoriti elegentan dojam. Pregradne staklene stijene daju velike mogućnosti oblikovanja prostora. 

  • 0

U manjim prostorima umjesto staklenih vrata s pantima koristite klizna staklena vrata, koja se učvršćuju direktno na zid ili vješaju na strop, koji je vidljiv ili sakriven. Kliznim stijenama stvorite pregradu koju koristite po potrebi.

  • 0

U salonu Egle dizajna u Ježdovečkoj 103, u Zagrebu i sami možete vidjeti primjere staklenih pregrada, te se s njihovim stručnjacima posavjetovati o rješavanju Vašeg problema. Osim savjeta, Egle dizajn nudi i stučnu izvedbu staklenih stijena, vrata i ograda. Možete ih kontaktirati putem telefona 01/6535-845 ili maila: komercijala@egle.hr

PROJEKTIRANJE I SAVJETOVANJE

Pogledajte više u fotogaleriji

Portal interijerNET.hr koristi cookies (kolačiće) za prikazivanje stranica. Nastavkom pregleda ovih stranica pristajete na to da ih koristimo. Ukoliko to ne želite, postavke možete promijeniti u svojem pregledniku. Za nastavak kliknite gumb "Slažem se".

Slažem se