interijer

NAMJEŠTAJ I OPREMA

OBAVIJESTI

Oplemenite prostor staklom

Oplemenite prostor staklom
Razmišljate li o staklu kao krhkom i osjetljivom materijalu? Vjerujemo da razmišljate, jer većina ljudi kad čuje riječ STAKLO, prvo pomisle na te dvije osobine. No, mi smo počeli razmišljati i o drugim osobinama i mogućnostima što nam ih staklo pruža. Došli smo do zaključka da je staklo materijal za sasvim neobična umjetnička ostvarenja.

03.11.2009.

Mađarčević STAKLO - DESIGN

0

I upravo je taj umjetnički potencijal stakla bio poticaj za nastanak naše radionice. Navirale su nam različite misli: staklom obogatiti vrata, prozore, pregradne stijene, stol, noćnu lampu i na taj način Vaš i naš životni prostor učiniti nesvakidašnjim, izazovnim.

  • 0

Vjerojatno neki žele znati detalje što je vitraj, a što tiffany staklo, pa krenimo redom. Naziv vitraj dolazi od francuske riječi vitrail i doslovno znači: specijalnim načinom oslikano staklo. Preciznije – to je umjetnička kompozicija sastavljena od dijelova raznobojnog stakla međusobno povezanih olovnim profilima.

  • 0

Tiffany staklo je vrsta stakla nazvana po američkoj obitelji Tiffany. Tiffany kompozicija nastaje spajanjem raznobojni komadića stakla, međusobnim povezivanjem specijalnom folijom te zatim lemljenjem po cijeloj dužini spoja. Vaš će dom obogaćen vitrajem ili tiffany staklom odisati osebujnošću i toplinom. Bogatom igrom svjetlosti, raznobojna stakalca će pozitivno utjecati na Vaše raspoloženje, a Vaš dom učiniti još ljepšim i dražim utočištem nakon svakodnevnih briga.

  • 0

Bavimo se izradom vitraja i stakla u tiffany tehnici, izradom okvira i prodajom slika, uređenjem interijera (izrada zrcala, pregradnih stijena, brušenje, fazetiranje, ljepljenje uv ljepilom, kaljenje stakla), prodajom stakla u boji te prodajom pribora i alata za tiffany.

  • 0

Nudimo stakla izrađena u tiffany tehnici, zrcala različitih oblika i dizajna, ornament stakla, pjeskarena stakla s različitim motivima, taljena stakla, satinirana stakla (stakla s mat površinom dobivena jetkanjem kiselinom, odlikuju se posebnom finoćom i izgledom) te sigurnosna stakla.

  • 0

Posjetite našu radionicu gdje ćemo Vam rado pokazati veliki izbor stakala i predmeta koje smo do sada izradili. Svi naši proizvodi su isključivo ručni rad – unikatni. Dizajniramo prema Vašem prostoru i željenom ambijentu te prihvaćamo i Vaše ideje.

  • 0

 

Kontakt:

Mađarčević STAKLO - DESIGN

Bjelovarska 41

10260 Sesvete

tel/fax: 01 2008 711

mail: mm@staklodesign.hr

web: www.staklodesign.hr

rano vrijeme poslovnice:

08:30 do 12.00 i 15.30 do 19.00

subotom: 09.00 do 12.30

PROJEKTIRANJE I SAVJETOVANJE

Pogledajte više u fotogaleriji

Pronađite više proizvoda u NAMJEŠTAJ I OPREMA

Portal interijerNET.hr koristi cookies (kolačiće) za prikazivanje stranica. Nastavkom pregleda ovih stranica pristajete na to da ih koristimo. Ukoliko to ne želite, postavke možete promijeniti u svojem pregledniku. Za nastavak kliknite gumb "Slažem se".

Slažem se