interijer

NAMJEŠTAJ I OPREMA

OBAVIJESTI

Novitet u Kredenc d.o.o: Točkasto staklo u namještaju

Novitet u Kredenc d.o.o: Točkasto staklo u namještaju
Hrvatska tvrtka Kredenc d.o.o. predstavlja novitet u svojoj ponudi – to je tzv. spot glass ili točkasto staklo, koje se koristi u izradi kuhinjskog i ostalog namještaja.

22.05.2011.

Monika Galović, dipl. ing. arh.

0

Staklo je pravi hit u opremanju interijera. Koristi se u izradi kuhinja, garderobnih ormara, komoda, regala, blagovaonskih i klub stolića, pregradnih stijena, itd. U svojim raznovrsnim izvedbama, uvijek je prepoznatljiv materijal u interijeru.

  • 0

Staklo se pojavljuje u još jednoj vrlo interesantnoj formi kao spot glass ili točkasto staklo. Svojim razigranim izgledom, razbija monotoniju površina na koje se ugrađuje i čini ih dominantnima i prepoznatljivima.

  • 0

Spot glass ili točkasto staklo se koristi kao uklada na kuhinjskim elementima i frontama ormara. Može se primjeniti i na druge načine, ovisno o željenom dizajnu elemenata namještaja.

  • 0

Hrvatska tvrtka Kredenc d.o.o. za sada ima kolekciju od šest različitih inačica na crnoj i bijeloj podlozi, dakle paletu od dvanaest uzoraka, koji se odlično kombiniraju s drugim materijalima poput iverala i lacobela.

  • 0

Ovo interesantno izdanje stakla sigurno će naći primjenu u namještaju mnogih domova, jer svojom atraktivnošću plijeni pažnju. Za sve daljnje informacije, tvrtka Kredenc d.o.o. vam stoji na raspolaganju!

  • 0

Kontakt:

Kredenc d.o.o.
Sjedište: Emanuela Vidovića 7
10090 Zagreb
Proizvodnja: Poljačka 56,
Zagreb
Telefon: 01/3861-631
Fax: 01/3861/631
kredenc@zg.t-com.hr 
www.kredenc.hr 

PROJEKTIRANJE I SAVJETOVANJE

Pogledajte više u fotogaleriji

Pronađite više proizvoda u NAMJEŠTAJ I OPREMA

Portal interijerNET.hr koristi cookies (kolačiće) za prikazivanje stranica. Nastavkom pregleda ovih stranica pristajete na to da ih koristimo. Ukoliko to ne želite, postavke možete promijeniti u svojem pregledniku. Za nastavak kliknite gumb "Slažem se".

Slažem se