interijer

NAMJEŠTAJ I OPREMA

OBAVIJESTI

Mađarčević staklo design – umjetničko i dizajnersko oblikovanje stakla

Mađarčević staklo design – umjetničko i dizajnersko oblikovanje stakla
Izazovno samo po sebi, staklo, kao materijal za izradu različitih elemenata opremanja, postaje umjetničko djelo kada se njime bavi obrt kojem je Hrvatska obrtnička komora Zagreb dodijelila status - UMJETNIČKI OBRT / TRADICIJSKI OBRT. Mađarčević staklo design, prepoznatljiv kroz svoje umjetničko i dizajnersko oblikovanje stakla, zauzima vodeću poziciju u sferi oblikovanja stakla i njegovog pretvaranja u upotrebljive umjetničke elemente prostora.

19.04.2012.

Monika Galović, dipl. ing. arh.

0

Djelatnosti kojima se bavi Mađarčević staklo design su sljedeće:

DIZAJN I IZRADA STAKLA U TIFFANY ILI VITRAJ TEHNICI

Mađarčević staklo design je UMJETNIČKI / TRADICIJSKI OBRT, jer svojom krativnošću i specifičnom djelatnošću staklo, kao materijal, oplemenjuje i dizajnira do umjetničkih formi, koje krase mnoge objekte. Izradom novih i restauracijom starih vitraja upotpunjuje i čuva kulturnu baštinu Hrvatske. Gotovo sva dosadašnja djela su unikatna, dizajnirana u skladu sa željama kupaca i interijera, (bilo da se radi o klasičnim ili modernim), i ona su postala izraz osobnosti svakog kupca.

 • 0

RESTAURACIJA VITRAJA

Restauracija vitraja je vrlo zahtjevan posao, jer određene boje i strukture stakla nisu više dostupne. Kod oslikanih dijelova, naročito je teško reproducirati osobeni stil autora originala. Vrijeme također ostavlja svoj trag, posebno kod vitraja koji nisu održavani dugi niz godina. Sve navedene teškoće zasjenit će sjaj obnovljenog vitraja i dati poticaj za daljnji rad.

 • 0


 • 0

DIZAJN I IZRADA ZRCALA

Dekorativna zrcala su funkcionalna te dizajnirana prema prema prostoru i ambijentu koji se želi postići. Za potrebe interijera, zrcalima mogu biti obloženi zidovi, stupovi ili stropovi kako bi se naglasio, dekorirao ili optički povećao dio prostora. Iskoristite priliku te funkcionalni element prostora, poput zrcala, iskoristite i u dekorativne svrhe.

 • 0


 • 0

DIZAJN I IZRADA LAKIRANOG I MAT STAKLA

Lakirano i mat staklo su pravi hit u uređenju interijera. Lakirano staklo je postalo izuzetno popularno u kuhinjskom namještaju. Lakirana površina stakla daje  elegantan i profinjen izgled svakoj kuhinji, a preporučuje se i za izradu namještaja u ostalim prostorijama doma kao i javnim prostorima. Mat staklo se može koristiti u kombinaciji s lakiranim staklom ili samostalno. Uspješna dizajnerska rješenja se postižu integracijom mat stakla s drvom, metalom, plastikom.

 • 0


 • 0


 • 0

GALERIJA UMJETNIČKIH SLIKA I OKVIRA ZA SLIKE

U galeriji Mađarčević staklo designa nalaze se radovi kako poznatih, tako i mlađih darovitih i perspektivnih umjetnika.
U ponudi su:
- slike i okviri po najpovoljnijim cijenama
- odabir slika autora koji nisu trenutno u ponudi
- portretiranje
- izradu slika po narudžbi
- mogućnost dostave.

 • 0


 • 0

Posjetite Mađarčević staklo design, uvjerite se u kvalitetu i umjetničku vrijednost stakla u interijeru, koje u različitim tehnikama obrade postaje ukras vašeg prostora.

 • 0

Kontakt:
MAĐARČEVIĆ STAKLO DESIGN
Obrt s tradicijom – umjetnički obrt
HR 10360 SESVETE, ZAGREB
BJELOVARSKA 41
Radno vrijeme:
8:30-12:00 i 15:30-19:00, subota 9:00-12:30
Tel/fax: 00385 1 2008 711 (galerija)
Tel:00385 1 2009 012 (radionica)
Email:
mm@staklodesign.hr
www.staklodesign.hr

PROJEKTIRANJE I SAVJETOVANJE

Pogledajte više u fotogaleriji

Pronađite više proizvoda u NAMJEŠTAJ I OPREMA

Portal interijerNET.hr koristi cookies (kolačiće) za prikazivanje stranica. Nastavkom pregleda ovih stranica pristajete na to da ih koristimo. Ukoliko to ne želite, postavke možete promijeniti u svojem pregledniku. Za nastavak kliknite gumb "Slažem se".

Slažem se