interijer

NAMJEŠTAJ I OPREMA

OBAVIJESTI

Odaberite kuhinju Vaših snova!

Odaberite kuhinju Vaših snova!
Predstavljamo Vam nekoliko modela koje možete naći u našem salonu, a koje će i Vaš dom učiniti toplijim u ova hladna zimska vremena.

15.12.2009.

Interijeri Zadro d.o.o.

0

Kuhinja "Opera", kuhinja "Giorgia" i kuhinja "Mariko" izrađene od kvalitetnog masivnog drva, vrhunski opremljene, unose toplinu u Vaš dom. Izbor fronti, veliki izbor detalja, ukrasni vjenčići, te toplina boje, karakteristike su rustikalnog dizajna, a dah starinskog unose i ručkice izrađene od mjedi.


"Opera"

Unutrašnjost kuhinje i njenih elemenata maksimalno je funkcionalna i prilagođena suvremenom načinu života, ladice su na kotačiće i zaustavljaju se same pa prilikom zatvaranja nema buke.Vratnice mogu biti bajcane u boju decape avorio (bež boja), prljavo bijelu, sivu, crvenu, smeđu (boja tamnog oraha), zelenu, a mogu biti i od stakla. Uz dodatke modernog dizajna ova kuhinje mogu se uklopiti i u klasične, a upotpunjene modernom bijelom tehnikom i u moderne interijere.


"Giorgia"

Ovisno o obliku kuhinje, mogu biti u nekoliko oblika kao što su oblici slova U, T , I, L, zavisno od želje kupaca i prostora u koji žele smjestiti kuhinju. Kod nas kupac sam odabire dimenzije i oblik, materijale i boje, radne površine te dodatne elemente za odlaganje, a samim odabirom elemenata definira sam svoju cijenu.


"Mariko"

Znamo da su cijene rustikalnih kuhinja poprilično visoke zbog ručne izrade i punog drveta, ali kod  nas Vaši snovi mogu postati stvarnost jer uz pogodnosti plaćanja i prigodne popuste olakšavamo Vam kupnju vrlo povoljnim cijenama i u skladu sa kvalitetom. Žuta kuhinja Monika (salonski model) sa otokom oblijepljenim keramičkim pločicama prodajemo uz veliki popust od 50% sa isporukom odmah jer taj model izlazi iz proizvodnje.


"Monika"

Cijena ove kuhinje sa popustom iznosi 25,780,88 kn, dimenzija 420/254 cm, otok 150x120/90.

Kontakt:

Interijeri Zadro d.o.o.
091/3097555
Badelov Brijeg 28a
Sesvete
www.zana-stil.hr
interijeri.zadro@zg.t-com.hr 

PROJEKTIRANJE I SAVJETOVANJE

Pronađite više proizvoda u NAMJEŠTAJ I OPREMA

Portal interijerNET.hr koristi cookies (kolačiće) za prikazivanje stranica. Nastavkom pregleda ovih stranica pristajete na to da ih koristimo. Ukoliko to ne želite, postavke možete promijeniti u svojem pregledniku. Za nastavak kliknite gumb "Slažem se".

Slažem se