interijer

NAMJEŠTAJ I OPREMA

OBAVIJESTI

Kolpa – kupaonice za vrhunske doživljaje

Kolpa – kupaonice za vrhunske doživljaje
Nekada je možda vrijedilo da je kupaonica prostor koji koristimo za održavanje osobne higijene, ali ne i prostor koji bi bio već na prvi pogled privlačan. Novo vrijeme donijelo je i drukčiji način razmišljanja: važno je da se u kupaonici opustimo i uživamo – a svijet neka ostane vani.

27.09.2009.

interijerNET.hr

0

Poduzeće brine o dvije robne marke: Kolpa san koja cjelovito stvara prostor kupaonice namijenjen za uživanje i opuštanje i Kerrock koji ima sve odlike modernog i naprednog materijala i koji zbog svojih brojnih prednosti istovremeno omogućava praktički neograničene mogućnosti oblikovanja.

  • 0Kolpa san

U okviru programa Kolpa san na raspolaganju su kade za kupanje i tuš kade te tuš kabine i masažni elementi – vanjski masažni bazeni, masažne kade za kupanje i masažne kabine. Prostor domišljato dopunjuju još i namještaj i dodaci za kupaonice. Proizvodi iz programa Kolpa san su se zbog svoje tradicionalne kvalitete ugnijezdili u svijest pojedinaca. Oni ih prepoznaju po klasičnoj funkcionalnosti koja je obogaćena naprednim dizajnom. Zbog šarolikosti izbora, svatko može pronaći proizvod koji je primjeren za sebe; korištenjem tog proizvoda osjetit će pozitivnu energiju, bezbrižnost i pouzdanost.

  • 0

Kerrock

Za zahtjevnije i drskije korisnike prioritetan je kompozitni materijal Kerrock koji je na raspolaganju u različitim bojama; materijal se može oblikovati u najinovativnije oblike, od umivaonika, kuhinjskih sudopera, pultova u zrakoplovnim lukama i opreme poslovnih prostora, pa sve do soba u bolnicama i unutarnje opreme u plovilima te ostalim objektima. Možemo ga koristiti bez ograničenja i prilagođavanja: mrlje ili ogrebotine ne mogu mu nauditi, a u slučaju oštećenja bez poteškoća ga možemo popraviti i obnoviti. S održavanjem i higijenom nema problema jer je površina neporozna, glatka, a spojevi pojedinih dijelova su poravnati i bez reljefnog učinka.

  • 0Kerrock se stapa sa svakim prostorom. Zbog napredne tehnologije možemo ga nazvati stvarateljem prema budućnosti umjerenog ambijenta. Budući da je svestran, možemo ga oblikovati praktički u bilo što i upravo svaki proizvod od Kerrocka isijava izvornošću i različitošću. Njegova univerzalnost omogućava slobodan put maši, slobodi duha, bezgraničnosti stila života. U sebi udružuje snagu tvrdog kamena i ljepotu keramike, trajan je i pouzdan, otporan i moćan. Njegovi glavni sastojci su aluminijev hidroksid i polimerno vezivo na osnovi akrila i ne sadrži nikakve alergenske ili ostale štetne tvari.

Predstavljanje tvrtke

Kolpa je jedan od vodećih proizvođača kupaonske opreme u srednjoj i jugoistočnoj Europi. Vrhunski proizvodi za opremu kupaonica Kolpa san i program kompozitnih materijala Kerrock, svojim su izvanrednim tehnološkim svojstvima postignuća na koja smo ponosni. Sjedište poduzeća Kolpa d.d. je u Metliki na jugu Slovenije. Centralnoeuropski položaj omogućava nam učinkovitu potporu prodajnim mrežama i brzu realizaciju svih tržišnih aktivnosti. Mi smo izvozno orijentirano društvo. Na zahtjevna europska tržišta plasiramo čak 80% naših proizvoda.

Misija i vizija tvrtke

Kolpa će ostati vodeći proizvođač kupaonske opreme na domaćem tržištu i u državama jugoistočne Europe. Svojim robnim markama bit ćemo prepoznatljivi i prisutni na svim tržištima EU. Razvijat ćemo nove proizvode i postati cjelovit ponuđač unutarnje opreme za različite objekte. Naši će proizvodi zadovoljavati potrebe kupaca i čuvati njihovo povjerenje. Uspostavljati ćemo ugodnu i poticajnu radnu okolinu za zaposlenike i osiguravati dugoročni razvoj poduzeća. Ostat ćemo društveno odgovorno poduzeće.Zaštita okoliša i društvena odgovornost

U poduzeću Kolpa razumijemo poslovno proizvodni proces. Svakodnevno pratimo načela »čiste proizvodnje«, što znači racionalnu uporabu sirovina, viši stupanj produktivnosti i bolju kvalitetu i istovremeno razvijamo poduzeće koje odgovorno prema okolišu. Dokaz za to je standard ISO 14001, koji se odnosi na zaštitu okoliša. Sponzorstvima i donacijama uključujemo se u život u regiji i poboljšavamo njegovu kvalitetu. Svjesni smo da ćemo pozitivnim odnosom prema ljudima i okolišu i dalje uspješno održavati Kolpin ugled, kako u zemlji, tako i u inozemstvu.
Za ostvarivanje snova, nije dovoljna samo funkcionalnost opreme u kupaonici, nego i njezin izgled i dojam cjelokupnog prostora kojim tješimo svoju maštu. Svaki pojedinac može uz pomoć Kolpe d.d. zadovoljiti svoj osjećaj za kreativnost i potopiti se u svijet novih trendova, živahnih boja, naprednih materijala i novih načina obrade. Obratite nam se s povjerenjem!

  • 0

Kontakt:

Tvrtka u Republici Hrvatskoj:

POLIRA
Radatovići b.b.
47285 Radatovići
Telefon + 385 47 754 071
Telefax + 385 47 754 070

Sjedište poduzeća:

Kolpa, d.d., Metlika
Rosalnice 5
8330 Metlika
Slovenija
Telefon: 00386 7 36 92 100
Faks: 00386 7 36 92 166
E-pošta: info@kolpa.si
Web: www.kolpa.si


Veleprodaja:
Kolpa d.d.

Pod Barončevim hribom 4
8000 Novo mesto
Slovenija
Telefon: 00386 7 39 33 300
Faks: 00386 7 39 33 350
E-pošta: info@kolpa.si
Web: www.kolpa.si

PROJEKTIRANJE I SAVJETOVANJE

Pogledajte više u fotogaleriji

Pronađite više proizvoda u NAMJEŠTAJ I OPREMA

Portal interijerNET.hr koristi cookies (kolačiće) za prikazivanje stranica. Nastavkom pregleda ovih stranica pristajete na to da ih koristimo. Ukoliko to ne želite, postavke možete promijeniti u svojem pregledniku. Za nastavak kliknite gumb "Slažem se".

Slažem se