interijer

NAMJEŠTAJ I OPREMA

OBAVIJESTI

Kupaonica kao „relax prostor“

Kupaonica kao „relax prostor“
Posjet wellness centrima mnogi si ne mogu priuštiti zbog nedostatka novčanih sredstava ili nedostatka vremena. No, rješenje ipak postoji! Pretvorite svoju kupaonicu u „relax prostor“, koji će osim zadovoljavanja osnovnih higijenskih potreba, postati prostor u kome rado provodite svoje vrijeme.

25.01.2009.

interijerNET.hr

0

Tempo suvremenog života i rada toliko je ubrzan da na kraju dana većina ljudi osjeća jedino umor i iscrpljenost. Toplo okrilje doma i spoznaja da je još jedan „ludi“ dan pri kraju stvaraju prolaznu ugodu. No, sutra je novi dan i utrka kreće iznova. Za uživanje i učestale izlaske, koje ste prije često prakticirali, više nemate vremena niti snage. Preostaje vam jedino pronaći kvalitetno rješenje u okvirima vlastitog doma, koje će vam omogućiti potpuno opuštanje i ugodu kako biste bili što spremniji i odmorniji za novi radni dan.

  • 0

Spavaća soba ili dnevni boravak pružaju različite načine opuštanja, koji su prilagođeni uređenju ovih prostora, no kupaonica može pružiti dodatne čari relaksacije poput onih u wellness centrima. Mala reorganizacija ovog prostora te zamjena nekih sanitarnih elemenata potpuno će promijeniti ugođaj vaše kupaonice i pružiti vam užitke koje možete samo poželjeti!

  • 0

Dimenzija kupaonice nije ograničavajući faktor, jer se na tržištu nalaze elementi kupaonske opreme u različitim dimenzijama sa istim ili sličnim vodenim, svjetlosnim, zračnim i ostalim efektima. Dakle, preobrazbu kupaonice dovoljno je samo željeti, a financijski faktor bit će opravdan kroz brojne godine uživanja koje će ovakav preuređeni prostor pružati.

  • 0

U prostoru kupaonice osigurajte što veći umivaonik s dovoljno velikim i dobro (prirodno i umjetno) osvjetljenim ogledalom. U ženske „relax tretmane“ svakako spadaju različite kure za lice i cijelo tijelo, pa je poželjno da dimenzije ogledala odražavaju veći dio figure.

  • 0

Ovisno o veličini kupaonice, ugradite tuš ili ležeću kadu. Na tržištu su dostupni različiti modeli, koji ovisno o vašim željama i financijskim mogućnostima kadu pretvaraju u uzburkanu vodenu površinu s različitim tipovima hidromasaža, svjetlosnim efektima te ugrađenim radio i tv prijamnikom, koji vas zabavljaju dok se vi opuštate. Unutar iste kabine je moguće osigurati saunu tako da u jednom elementu dobivate nekoliko sadržaja koje koristite prema potrebama.

  • 0

Uz sva materijalna ulaganja i potrebne radove, konačan efekt će biti potpun uz malo vaše mašte. Primjenom mirisnih svijeća, eteričnih ulja, svjetlosnih efekata te zvuke opuštajuće glazbe, ugođaj u vašem novom „relax prostoru“ bit će nezaboravan. Osim toga, uz opuštanje u toploj vodi, možete čitati omiljenu literaturu, slušati glazbu, meditirati ili se zabavljati u ugodnom razgovoru s partnerom.

  • 0

Naporan radni dan, koji završava uživanjem u vlastitom „relax prostoru“, na način koji iskreirate i poželite u željenom trenutku, garancija su odličnog raspoloženja, motivacije i potrebne snage za ispunjavanje svih obaveza!

  • 0

PROJEKTIRANJE I SAVJETOVANJE

Pogledajte više u fotogaleriji

Pronađite više proizvoda u NAMJEŠTAJ I OPREMA

Portal interijerNET.hr koristi cookies (kolačiće) za prikazivanje stranica. Nastavkom pregleda ovih stranica pristajete na to da ih koristimo. Ukoliko to ne želite, postavke možete promijeniti u svojem pregledniku. Za nastavak kliknite gumb "Slažem se".

Slažem se