interijer

NAMJEŠTAJ I OPREMA

OBAVIJESTI

Detalji za trendovsku kupaonicu

Detalji za trendovsku kupaonicu
Svakodnevni ulazak u kupaonicu i rituali u njoj svakako će biti ugodniji ako taj prostor začinimo detaljima. Možda je kupaonski prostor malen površinom ili vrlo komotan, ali pažljiv odabir detalja unijeti će dodatnu kvalitetu u svaki od tih prostora.

21.05.2018.

Izabela Galović Ninić, dipl. ing. arh.

0

  • 0

U mali prostor uvedite svijetle boje, bez puno kontrasta, bilo da se radi o podnim i zidnim oblogama ili detaljima.

Suprotno ovome, velike kupaonice mogu podnijeti igre sa različitim dimenzijama, nijansama i materijalima obloga. Velike kupaonice mogu postati vizualno vrlo hladne i neugodne, ne dekorirate li ih.

  • 0

Danas je svaki element kupaonice postao puno više od funkcionalnosti pa je dekoriranje kupaonice pravo zadovoljstvo.

Ploča kupaonskog elementa je idealan prostor za odlaganje, ali i postavu neobičnog detalja koji će prostoru dati izražaj. Upotrijebite mirisne svijeće u čašama, zdjeli ili izvadite iz polica kupaonske proizvode sa atraktivnom ambalažom i dekorirajte radnu plohu.

  • 0

U većim prostorima iskoristite kutak za smještaj visoke vaze ili nekog drugog dekorativnog predmeta sa okomitim naglaskom. U manjim prostorima iskoristite dekoratvni nosač ručnika za sličan efekt.

  • 0

Ogledalo je bitan element kupaonice. U male prostore birajte ogledala većih dimenzija, neovisno o trendovima. Ipak, za odabir detalja u izgledu se povedite trendovskim smjernicama, a jedna od njih je svakako integrirana led rasvjeta.

  • 0

Ukoliko je ogledalo bez integrirane rasvjete, odaberite visilice i postavite ih asimetrično u odnosu na umivaonik. Ovaj će detalj biti primjećen!

  • 0

Odabir tekstilne opreme u kupaonici također značajno utječe na atmosferu u prostoru, stoga povežite ručnike i podne tekstilne obloge u zanimljivu kompoziciju. Poslužite se kontrastima ili povezivanjem, ovisno o veličini samog prostora.

  • 0

Zelenilo u kupaonici dio je općeg trenda prirodnog izgleda. Ono odlično pristaje uz prirodne materijale, kao i one koji ih imitiraju. Ovisno o veličini prostora unesite manje ili veće biljke ili tek mali zeleni detalj, ali ovaj trend nemojte propustiti.

  • 0

Za potpuni efekt trendovske kupaonice uvedite detalje iz dnevnog boravka. Police iskoristite za smještaj dekorativnih predmeta, tepih je neizostavan element, kao i prigodna stolica ili foteljica. Uživajte!

  • 0

PROJEKTIRANJE I SAVJETOVANJE

Pogledajte više u fotogaleriji

Pronađite više proizvoda u NAMJEŠTAJ I OPREMA

Portal interijerNET.hr koristi cookies (kolačiće) za prikazivanje stranica. Nastavkom pregleda ovih stranica pristajete na to da ih koristimo. Ukoliko to ne želite, postavke možete promijeniti u svojem pregledniku. Za nastavak kliknite gumb "Slažem se".

Slažem se