interijer

NAMJEŠTAJ I OPREMA

OBAVIJESTI

Heaven Fresh XJ2100

Ema d.o.o.

Unosi čist planinski zrak u vaš stambeni i uredski prostor i vozila, održavajući zrak čistim i svježim, kao poslije proljetnog pljuska. Ionizatori zraka Heaven Fresh jedini na tržištu ne stvaraju tzv "efekt crnog zida", zahvaljujući ugrađenom čistivom filteru od inox-a.
Koristeći naprednu "ionic breeze" tehnologiju, ionizator-pročišćivač zraka XJ-2100 uklanja ili ublažava brojne tegobe, poput migrena i glavobolje, alergija i astme, bronhitisa, gubitka koncentracije, potištenosti, pesimizma, nesanice, malaksalosti (fizičke i mentalne), osjećaja mučnine (u vožnji), napetosti, nervoze i mnogih drugih.
Posebno se preporuča korištenje ionizatora Heaven Fresh u prostorima koji su zagađeni "elektro smogom", kao npr. prostorije u kojima se nalaze TV prijemnici, PC monitori, računala i sl, kao i prostorije od armiranog betona (tzv. Faradayev kavez), sa centralnim grijanjem i klima uređajima te prostorije zagađene duhanskim dimom.
 
Heaven Fresh XJ-2100 visokokvalitetni je ionizator-pročistač zraka sa jamstvom od 3 godine, koji pročišćava i obogaćuje zrak optimalnom količinom negativnih iona.
Vrlo kvalitetno pročišćuje zrak od raznih zagađivala kao što su: prašina, dim cigareta, pelud, razni mirisi i plinovi, formaldehidi, gljivice, bakterije, virusi te brojna druga.
 
Nijedna tehnologija pročišćavanja zraka od mikroorganizama poput gljivica, virusa, bakterija i spora plijesni, nije tako efikasna kao korištenje germicidne UV lampe. XJ-2100 ima ugrađenu UV lampu, čiji je trajnost 10.000 sati rada.
 
Ionizator zraka Heaven Fresh XJ-2100 pročišćava i ionizira zrak u zatvorenim prostorima veličine do 47 m2. Uz to, zahvaljujući isporučenom adapteru, može se koristiti i u automobilu i drugim vozilima.
XJ-2100 ima ugrađen ventilator za veći protok zraka kroz uređaj. Ventilator se može isključiti, primjerice noću, kada uređaj radi praktički bešumno, a uključiti danju, radi boljeg protoka zraka. Održavanje i čišćenje filtera je lako i brzo.
 
Potrošnjom od svega 8 W ionizator zraka Heaven Fresh iznimno je ekonomičan, čemu doprinosi i njegova povoljna cijena.

Najpovoljnija kupnja je preko web shopa zastupnika www.ema.hr
Pogledajte referentnu listu nekih od zadovoljnih korisnika kod zastupnika, na www.ema.hr
 
Tehnički podaci:
Količina negativnih iona: više od 60.000.000 iona/cm3
Količina ozona: manja od 0.04 ppm kod kontinuiranog rada
Napon: DC 12-16V
Potrošnja: 8W
Dimenzije: 350x220x130 mm
Težina: 1400 g
Jamstvo: 3 godine
Za prostor: do 47 m2 (idealno 23 – 33 m2)
Adapter 220VAC/12VDC i adapter za upotrebu u vozilu uključeni u isporuku.

ema@ema.hr www.ema.hr

Ema d.o.o. > Ovlaživači i odvlaživači > Ionizatori - pročistači zraka

Ovlaživači i odvlaživači > Ionizatori - pročistači zraka > Ostali proizvođači

Portal interijerNET.hr koristi cookies (kolačiće) za prikazivanje stranica. Nastavkom pregleda ovih stranica pristajete na to da ih koristimo. Ukoliko to ne želite, postavke možete promijeniti u svojem pregledniku. Za nastavak kliknite gumb "Slažem se".

Slažem se