interijer

NAMJEŠTAJ I OPREMA

OBAVIJESTI

Heaven Fresh XJ100

Ema d.o.o.

Uništava bakterije, uklanja mirise i sterilizira unutrašnjost hladnjaka

Pomoću negativnih iona i male koncentracije ozona uništava 95% gljivica, bakterija i spora plijesni sa kontaminirane hrane, voća i povrća. Ozon, vrlo efikasan prirodni sterilizator i potpuno bezopasan u manjim koncentracijama, mijenja strukturu bakterija i pritom ih razara. Standardna koncentracija ozona (0.04 ppm – 0.08 ppm) može ubiti preko 96% mikroorganizama poput colibacillus (e-coli) i bacillus pyocyaneus u roku od 3 sata.

Učinkovito uklanja neugodne mirise
Jednostavno i učinkovito rješenje za uklanjanje nastalih mirisa je ionizator zraka Heaven Fresh XJ-100. Negativni ioni i ozon sprječavaju pojavu i miješanje mirisa raznih namirnica oksidacijom i raspadanjem organskog smrada. Kada otvorite vrata hladnjaka osjetit ćete samo svjež miris.

Rastvara pesticide, ostavlja vitamine
Ozon oksidacijom efikasno rastvara otrovne pesticide sa površine voća i povrća, ne uklanjajući pritom vitamine.

Održava hranu svježom
Ozon može kontrolirati proces truljenja voća i povrća, te svojim svojstvom sterilizacije i uklanjanja mirisa produljuje trajnost mesa, voća i povrća u hladnjaku.

Lako postavljanje
Heaven Fresh XJ-100 se postavlja na gornju policu u vratima hladnjaka, kako bi učinkovito djelovao u hladnjacima zapremine do 250 litara.
Osim u hladnjacima XJ-100 može uklanjati mirise i u ormarima ili ostavama.

2 stupnja rada
Uređaj ima mikroprocesorsku regulaciju te 2 stupnja rada (Hi i Lo), za steriliziranje unutrašnjosti hladnjaka svaka 2 sata.

Baterijsko napajanje
Ionizator zraka XJ-100 radi na baterije (4 kom. tip C), koje nisu uključene u isporuku.
Trajnost baterija u konstantnom radu uređaja je oko 3 mjeseca.

Najpovoljnija kupnja je preko web shopa zastupnika www.ema.hr

ema@ema.hr www.ema.hr

Ema d.o.o. > Ovlaživači i odvlaživači > Ionizatori - pročistači zraka

Ovlaživači i odvlaživači > Ionizatori - pročistači zraka > Ostali proizvođači

Portal interijerNET.hr koristi cookies (kolačiće) za prikazivanje stranica. Nastavkom pregleda ovih stranica pristajete na to da ih koristimo. Ukoliko to ne želite, postavke možete promijeniti u svojem pregledniku. Za nastavak kliknite gumb "Slažem se".

Slažem se