interijer

NAMJEŠTAJ I OPREMA

OBAVIJESTI

Bioclimaic Aerotron

Ema d.o.o.

Bioclimatic Aerotron je linija jedinstvenih, patentiranih ionizatora-pročistača zraka izrađenih za ugradnju u klima komore i ventilacijske kanale. Vrlo jednostavni za postavljanje, ovi uređaji stvaraju čist i zdrav zrak u klimatiziranim prostorima svih veličina. Proizvođač, njemačka tvrtka Bioclimatic, više od 25 godina proizvodi visokokvalitetne uređaje za pročišćavanje zraka i stvaranje zdrave atmosfere.
Uređaji rade na principu mikrooksidacije. Neutralne molekule kisika se negativno i pozitivno pune u specijalnim ionizacijskim cijevima (bipolarna ionizacija ). Ovaj proces generira ione s visokim energetskim potencijalom koji zatim neutraliziraju bakterije, gljivice, mirise i ostala zagađivala iz zraka.
 
Jedinstvene, patentirane Bioclimatic-ove ionizacijske cijevi jamče visok stupanj efikasnosti i pouzdanosti čak i u najtežim uvjetima kontinuiranog rada. Za vrlo zagađen zrak koriste se srebrom omotane ionizacijske cijevi. Integriran ili dislociran, centralni regulator intenziteta omogućuje odabir između nekoliko nivoa rada ovisno o uvjetima u prostoru.
 
Aerotron ionizatori-pročistači zraka isporučuju se prema dimenzijama klima komore ili ventilacijskog kanala u koji se ugrađuju. Jednostavna ugradnja jamči potpunu efikasnost u radu. Uređaji se ugrađuju i u kanale otpadnog zraka, kako bi ga pročistili prije izbacivanja u atmosferu. Za jako zagađen zrak u ponudi je i komora za pročišćavanje otpadnog zraka Bioclimatic Phoenix.
 
Područja primjene:
• bolnice i medicinski laboratoriji
• uredi i poslovne zgrade
• starački domovi
• hoteli i restorani
• kućanstva
• dječji vrtići
• prehrambena industrija
• prostorije u kojima borave životinje
• ostali prostori sa ustajalim zrakom, zagađenim raznim mirisima
Za veće projekte ili specifične primjene uređaji se mogu oblikovati prema potrebi i zahtjevima kupca. Na temelju dobivenih podataka zastupnik projektira uređaj idealne konfiguracije.
 
Pogledajte referentnu listu nekih od zadovoljnih korisnika kod zastupnika.
 
Za tehničke podatke i odabir modela posjetite internet stranice zastupnika za Hrvatsku i BiH, www.ema.hr
ema@ema.hr www.ema.hr

Ema d.o.o. > Ovlaživači i odvlaživači > Ionizatori - pročistači zraka

Ovlaživači i odvlaživači > Ionizatori - pročistači zraka > Ostali proizvođači

Portal interijerNET.hr koristi cookies (kolačiće) za prikazivanje stranica. Nastavkom pregleda ovih stranica pristajete na to da ih koristimo. Ukoliko to ne želite, postavke možete promijeniti u svojem pregledniku. Za nastavak kliknite gumb "Slažem se".

Slažem se