interijer

NAMJEŠTAJ I OPREMA

OBAVIJESTI

Heaven Fresh XJ2000_1

Ema d.o.o.

Unosi čist planinski zrak u vaš stambeni i uredski prostor i vozila, održavajući zrak čistim i svježim, kao poslije proljetnog pljuska. Ionizatori zraka Heaven Fresh jedini na tržištu ne stvaraju tzv "efekt crnog zida", zahvaljujući ugrađenom čistivom filteru od inox-a.
Koristeći naprednu "ionic breeze" tehnologiju, ionizator-pročišćivač zraka XJ-2000 uklanja ili ublažava brojne tegobe, poput migrena i glavobolje, alergija i astme, bronhitisa, gubitka koncentracije, potištenosti, pesimizma, nesanice, malaksalosti (fizičke i mentalne), osjećaja mučnine (u vožnji), napetosti, nervoze i mnogih drugih.
Posebno se preporuča korištenje ionizatora Heaven Fresh u prostorima koji su zagađeni "elektro smogom", kao npr. prostorije u kojima se nalaze TV prijemnici, PC monitori, računala i sl, kao i prostorije od armiranog betona (tzv. Faradayev kavez), sa centralnim grijanjem i klima uređajima te prostorije zagađene duhanskim dimom.
 
Heaven Fresh XJ-2000 je visokokvalitetni ionizator-pročistač zraka sa jamstvom od 3 godine, koji pročišćava i obogaćuje zrak optimalnom količinom negativnih iona.
Vrlo kvalitetno pročišćuje zrak od raznih zagađivala kao što su: prašina, dim cigareta, pelud, razni mirisi i plinovi, formaldehidi, gljivice, bakterije, virusi te brojna druga.
 
Ionizator zraka Heaven Fresh XJ-2000 pročišćava i ionizira zrak u zatvorenim prostorima veličine do 30 m 2. Uz to, zahvaljujući isporučenom adapteru, može se koristiti i u automobilu i drugim vozilima.
XJ-2000 je gotovo bešuman u radu jer nema ventilator već do strujanja zraka dolazi prirodnim putem, uslijed izbijanja iona sa ionizirajućih igala, tzv. elektronskog vjetra.
Heaven Fresh ionizator zraka nema pokretnih ili potrošnih dijelova, a održavanje i čišćenje je lako i brzo.
 
Potrošnjom od svega 6 W uz jamstvo od 3 godine, ionizator zraka Heaven Fresh iznimno je ekonomičan, čemu doprinosi i njegova povoljna cijena.

Najpovoljnija kupnja je preko web shopa zastupnika www.ema.hr
Pogledajte referentnu listu nekih od zadovoljnih korisnika kod zastupnika, na www.ema.hr
 
Tehnički podaci:
Količina negativnih iona: više od 1.000.000 iona/cm3
Količina ozona: manja od 0.05 ppm kod kontinuiranog rada
Napon: DC 12-16V
Potrošnja: 6W
Dimenzije: 300x180x95 mm
Težina: 1280 g
Jamstvo: 3 godine
Za prostor: do 30 m2
Adapter 220VAC/12VDC i adapter za upotrebu u vozilu uključeni u isporuku.

ema@ema.hr www.ema.hr

Ema d.o.o. > Ovlaživači i odvlaživači > Ionizatori - pročistači zraka

Ovlaživači i odvlaživači > Ionizatori - pročistači zraka > Ostali proizvođači

Portal interijerNET.hr koristi cookies (kolačiće) za prikazivanje stranica. Nastavkom pregleda ovih stranica pristajete na to da ih koristimo. Ukoliko to ne želite, postavke možete promijeniti u svojem pregledniku. Za nastavak kliknite gumb "Slažem se".

Slažem se