interijer

NAMJEŠTAJ I OPREMA

OBAVIJESTI

Trendovi za proljeće i ljeto: detalji za vrtove i terase

Trendovi za proljeće i ljeto: detalji za vrtove i terase
Vanjski su prostori već postali mjesta užitka i odmora u vrućim danima, ali svakako će postati još ugodniji unesemo li detalje kojima ćemo oplemeniti ove prostore.

29.05.2018.

Izabela Galović Ninić, dipl. ing. arh.

0

  • 0

Klub stolić postao je puno više od funkcionalnog elementa vanjske garniture - on je kompleksan, višedjelan i kao takav podložan različitim prostornim kompozicijama. Iskoristite segmente klub stolića za stvaranje mini oaza oko sjedeće garniture, a efekt će biti još bolji ukoliko su segmenti oblikovno različiti.

  • 0

Postavite mini saksije sa cvijećem te dekorativne boce i čaše u pojedine segmente, koristeći već prisutne boje na pojedinim elementima.

  • 0

Podne površine obogatite samostojećim svjetiljkama koje također mogu biti postavljene kao kompozicija istih ili sličnih elemenata. Vežite tamne i svijetle predmete u vizualne cjeline.

  • 0

Taburei su funkcionalni elementi koje svakako iskoristite za dekoraciju prostora. Kombinirajte različite boje i uzorke, kako biste uveli dinamiku u zonu sjedenja. Sve dopunite dekorativnim jastučićima koji prate boje taburea, a čine kontrast sa baznom bojom garniture.

  • 0

Vanjski tepisi postali su nezaobilazan element vrtova i terasa, a njihovom postavom dodatno ćete definirati i naglasiti prostor te mu dati pravi ugođaj vanjskog dnevnog boravka. Neutralne, bazne boje siguran su odabir za svaki prostor.

  • 0

Dekorativni predmeti poput lampiona unijeti će dodatnu romantiku u prostor, bilo da se radi o dnevnom ili noćnom ambientu. Možete ih postaviti bilo gdje, ali odličan vizualni efekt imati će vertikalno naglašavanje na prostorima poput stepeništa.

  • 0

Osim vanjskog zelenila na tlu, odličan vizualni efekt postići ćete i postavljanjem velikih lončanica sa stablima poput masline uz zonu sjedenja. Efekt „zelenog prostora“ u prostoru stvoriti će pravi dojam vanjske prostorije ugodne za boravak.

  • 0

U korištenju detalja budite kreativni i dinamični. Uz male promjene u detaljima, moguće je napraviti velike vizualne pomake.

PROJEKTIRANJE I SAVJETOVANJE

Pogledajte više u fotogaleriji

Portal interijerNET.hr koristi cookies (kolačiće) za prikazivanje stranica. Nastavkom pregleda ovih stranica pristajete na to da ih koristimo. Ukoliko to ne želite, postavke možete promijeniti u svojem pregledniku. Za nastavak kliknite gumb "Slažem se".

Slažem se