interijer

NAMJEŠTAJ I OPREMA

OBAVIJESTI

Moj životni stil novi broj donosi:

Moj životni stil novi broj donosi:
U novome broju časopisa „MOJ ŽIVOTNI STIL“ otkrivamo Vam što nam donosi ljeto 2010. u uređenju interijera sa mnoštvom savjeta kako odabirom pravih materijala, boja i uzoraka stvoriti osvježavajući ljetni ugođaj u domu ili funkcionalno opremiti apartmane za nezaboavan ljetni odmor.

02.06.2010.

Izabela Galović Ninić, dipl. ing. arh.

0

Kako ljeti često provodimo vrijeme u kuhinji, smišljajući razne delicije za osvježenje, donosimo Vam priču o kuhinjskim aparatima, slavinama i sudoperima. Ako se više volite izležavati, dopustite da Vas očara elegantan dizajn metalnih kreveta. Točka na i su naravno maštoviti detalji u prostoru – mistični dekorativni paravani, zidne niše obložene kamenom, svjetlosno zvjezdano nebo ili prozračne rollo zavjese. Volite li tirkiznu boju, zasigurno će Vas veseliti njezin povratak na velika vrata. No pripazite, koristite ju u malim količinama i na pomno odabranim površinama.

U rubrici „Poznati u Solidumu“ otkrivamo kako je svoj dom uredila poznata novinarka i voditeljica Ana Brbora Hum – legendarno lice HTV-a. Uz to, pročitajte kako u potkrovljima i tavanima otkriti veliki potencijal prostora ili saznajte najnovije trendove u uređenju sa poznatog sajma namještaja u Milanu i još puno, puno toga.

Svoj besplatni primjerak časopisa potražite u Interijer centru Solidum, Jankomir ili na internet stranici www.solidum.hr. Ukoliko ga želite primati poštom na svoju adresu, pošaljite nam potrebne podatke na e-mail: marketing@solidum.hr

Ako Vas nadolazeći topli dani inspiriraju na nove pothvate u uređenju, bilo velike ili male, posjetite Solidum i razgledajte bogatu i raznovrsnu ponudu kvalitetnog namještaja naših Salona po atraktivnim ljetnim cijenama.

Uprava TC Solidum

Škorpikova 11, 10090 Zagreb

tel: +385 (0)1 3794-003, 015

fax:+385 (0)1 3498-715

e-mail: marketing@solidum.hr

PROJEKTIRANJE I SAVJETOVANJE

Portal interijerNET.hr koristi cookies (kolačiće) za prikazivanje stranica. Nastavkom pregleda ovih stranica pristajete na to da ih koristimo. Ukoliko to ne želite, postavke možete promijeniti u svojem pregledniku. Za nastavak kliknite gumb "Slažem se".

Slažem se