interijer

NAMJEŠTAJ I OPREMA

OBAVIJESTI

Hausbau donosi: Kuće u mediteranskom stilu

Hausbau donosi: Kuće u mediteranskom stilu
Mnogi ljudi mediteranski ugođaj poistovjećuju s osjećajem životne radosti i opuštanja što karakterizira godišnje odmore, svejedno provode li ih u Italiji, Francuskoj ili Hrvatskoj. Cijele generacije upoznate su s pojmom ljetovanja na jugu, a „mediteranski simboli“ arhitekture pronašli su svoje mjesto i u kontinentalnoj gradnji: zemljani tonovi, višestrešni krovovi, arkade i prozori velikih formata s griljama glavna su obilježja mediteranskih vila.

20.07.2009.

interijerNET.hr

0

Naslovna tema novog ljetnog broja magazina Hausbau detaljno obrađuje i prikazuje objekte građene u tom stilu koji se idealno uklapaju u kontinentalno podneblje istovremeno doprinoseći očuvanju „duha“ godišnjih odmora i u svakodnevnom životu. Osim toga u novom broju može se pročitati tema o solarnim sustavima – sunce je jedini izvor energije koji ne šalje „račun“ na kućnu adresu, a koje su sve komponente u sklopu takvih sustava, na što treba obratiti posebnu pažnju i gdje ima smisla ugrađivati solarne kolektore, pročitajte u kratkom članku ljetnog broja magazina Hausbau.

Novi broj Hausbau magazina potražite na svim kioscima, a više pogledajte na www.mbi.hr

PROJEKTIRANJE I SAVJETOVANJE

Portal interijerNET.hr koristi cookies (kolačiće) za prikazivanje stranica. Nastavkom pregleda ovih stranica pristajete na to da ih koristimo. Ukoliko to ne želite, postavke možete promijeniti u svojem pregledniku. Za nastavak kliknite gumb "Slažem se".

Slažem se