interijer

NAMJEŠTAJ I OPREMA

OBAVIJESTI

Terase za potpuni užitak

Terase za potpuni užitak
Za potpuni užitak u ljetnim danima potreban je ugodan ambijent. Prostori u kojima su vrijeme i materijali ostavili neizbrisivi trag originalni su izvori ljepote i užitka te ih treba maksimalno očuvati u svojoj izvornosti.

17.08.2015.

Izabela Galović Ninić, dipl. ing. arh.

0

  • 0

Materijali poput kamena, opeke i šljunka svojim će teksturama, bojama, vezovima i igrama stvoriti dekoraciju kakvu je teško oslikati ili napraviti umjetnim materijalima. Uokvireni zelenilom i vedrim nebom, unijet će mir i opuštenost u svaku osobu.

  • 0

U okruženju koje oduzima dah svojom ljepotom, dovoljno je smjestiti elemente namještaja minimalističkog dizajna i nenametljivih boja, kako bi okoliš maksimalno došao do izražaja. Osim bijele boje, u ovakve je ambijente poželjno unijeti boje koje dominiraju okolišem. Nijanse kamena ili opeke, dodatno obojene vremenom, bit će savršene za ovakvo okruženje. Sklad boja prirodnih materijala te nenametljivost elemenata namještaja su upravo ono što će vas potpuno opustiti.

  • 0

„Manje je više“ zlatno je pravilo za sve prostore koji već govore sami za sebe. Uživajte stoga u spoju arhitekture i prirode i nenametljivo ih opremite, poštujući ljepote koje ste zatekli.

  • 0

Foto: Fast

PROJEKTIRANJE I SAVJETOVANJE

Pogledajte više u fotogaleriji

Portal interijerNET.hr koristi cookies (kolačiće) za prikazivanje stranica. Nastavkom pregleda ovih stranica pristajete na to da ih koristimo. Ukoliko to ne želite, postavke možete promijeniti u svojem pregledniku. Za nastavak kliknite gumb "Slažem se".

Slažem se