interijer

NAMJEŠTAJ I OPREMA

OBAVIJESTI

Budite u trendu - Lounge u vrtu

Budite u trendu - Lounge u vrtu
Opremanje vanjskog i unutrašnjeg prostora sve više pozornosti skreće na odmor i uživanje, uz već postojeću funkcionalnost. Razlog tome je što ljudi sve više vremena provode u kući.

10.08.2015.

Izabela Galović Ninić, dipl. ing. arh.

0

  • 0

Kako biste uživali ovo ljeto u vlastitom domu, organizirajte lounge u vlastitom vrtu. Na tržištu je veliki izbor komotnih i ugodnih sofa koje će boravak na otvorenom pretvoriti u pravi užitak. Izloženost ekstremnim uvjetima će svakako zahtijevati dodatnu kvalitetu, u odnosu na sofe za interijere. Vrlo je važno da su materijali kvalitetni, a tkanine vodonepropusne te da se navlake mogu prati. Preporučljive su srednje prema tamnim nijansama boja, a sa trendovskom bijelom bojom treba očekivati i teže održavanje.

  • 0

Za organizaciju ovakvog prostora je važan dizajn sofe. Ona treba prije svega biti vizualno mekana, duboka i niskog naslona. Ona ima funkciju sjedenja, ali se puno češće na ovakvim sofama leži i uživa.

  • 0

Ovakav, vizualno glomazan element namještaja možete smjestiti u mali prostor samo ako se radi o sjenici ili nadstrešnici povezanoj sa svih strana sa okolišem.

  • 0

Najbolje im pristaju prostrane terase ili otvorene livade na kojima nema vizualnih barijera.

  • 0

Obzirom da su često modularne, prilagodite dimenziju prostoru. Nekada je dovoljan i mali sjedeći element za potpunu ugodu.

  • 0

U ovaj prostor obavezno smjestite klub stolić, ili više njih, samostojeću lampu i dekorativne detalje. Oni su ti koji će uz okoliš stvoriti opuštajuću atmosferu, u potpunom skladu sa udobnošću sofe.

  • 0

Foto: Exteta

PROJEKTIRANJE I SAVJETOVANJE

Pogledajte više u fotogaleriji

Portal interijerNET.hr koristi cookies (kolačiće) za prikazivanje stranica. Nastavkom pregleda ovih stranica pristajete na to da ih koristimo. Ukoliko to ne želite, postavke možete promijeniti u svojem pregledniku. Za nastavak kliknite gumb "Slažem se".

Slažem se