interijer

NAMJEŠTAJ I OPREMA

OBAVIJESTI

Unajmite proizvode za opremu ili uređenje interijera na portalu Unajmi.hr

Unajmite proizvode za opremu ili uređenje interijera na portalu Unajmi.hr
Jeste li ikada razmišljali što se sve može unajmiti na jedan sat, dan ili mjesec. Napokon sve što ste željeli unajmiti možete pronaći na jednom mjestu, vrlo brzo i jednostavno. Unajmi.hr platforma namjenjena samo za najam ponuditi će odgovore na sva vaša pitanja.

24.11.2011.

Izabela Galović Ninić, dipl. ing. arh.

0

Zahvaljujući najnovijem softveru, modernom dizajnu i kategorizaciji, traženje proizvoda i usluga za najam bit će vam pravo zadovoljstvo. Pronaći ćete ono što tražite, a zasigurno i puno više od  toga o čemu niste ni razmišljali da je moguće unajmiti. U našoj ponudi potražite razne proizvode za uređenje ili opremanje interijera u rubrici Izgradnja.

Ako ste pak potencijalni oglašivač i imate proizvode ili usluge koje želite ponuditi u najam, istaknuti svoju ponudu, registrirajte se kao pravna ili fizička osoba i predajte neograničen broj besplatnih oglasa u predviđene kategorije.

Unajmi.hr dodirna je točka ponude i potražnje proizvoda i usluga, i pravo je mjesto za vas, mjesto gdje će sve vaše želje i potrebe biti realizirane u najkraćem mogućem roku.

  

 www.unajmi.hr

PROJEKTIRANJE I SAVJETOVANJE

Pronađite više proizvoda u NAMJEŠTAJ I OPREMA

Portal interijerNET.hr koristi cookies (kolačiće) za prikazivanje stranica. Nastavkom pregleda ovih stranica pristajete na to da ih koristimo. Ukoliko to ne želite, postavke možete promijeniti u svojem pregledniku. Za nastavak kliknite gumb "Slažem se".

Slažem se