interijer

NAMJEŠTAJ I OPREMA

OBAVIJESTI

Kreativni kutak

Kreativni kutak
"Kreativni kutak" čine dvije kreativke koje vole ručni rad i koje se odlično nadopunjavaju u igri raznih materijala, koje su zaigrane i rado posežu za vunom, vatelinom, koncem, kožom, perlicama, nitancima, kristalima te od malih komadića stvaraju mala umjetnicka djela, tzv. umjetnički puzzle.

17.11.2010.

Izabela Galović Ninić, dipl. ing. arh.

0

  • 0

Naš "savršeni svijet" čine vedre boje. Smatramo da prostor oplemenjen optimističnim koloritom i dekorativnim elementima definitivno daje poruku udobnosti i pruža osjećaj doma.

  • 0

Svaki jastučić i dekoracija koju stvorimo priča je za sebe.
Kad prigrlimo jastučić od brušene kože u nama se bude osjećaji nježnosti, kad prigrlimo neki od kože osjećamo se otmjeno, a kad prigrlimo mali vuneni odmah nam je toplije oko srca.

  • 0

Svaka stvar koja je napravljena s ljubavlju i čiju su izradu utkane pozitivne emocije isto to emitira dalje u prostor u kojem se nalazi.

A odakle nam inspiracija? Nalazimo je u svemu što nas okružuje....nije dovoljno gledati okolo, treba i vidjeti, nije dovoljno slušati, treba i čuti :)

  • 0

Osim dimenzije dizajna, teksture i boje proizvoda vazna nam je i praktičnost proizvoda.


Nastojimo da svaki proizvod osim estetske komponene sadrži i onu funkcionalnu te da pronalazi svrhu i bude rado korišten.


Kontakt:

Maja Lončarić Cesnovar 098 76 32 41

Sanja Brusan 098 9217247

www.kreativni-kutak.com 

PROJEKTIRANJE I SAVJETOVANJE

Pogledajte više u fotogaleriji

Portal interijerNET.hr koristi cookies (kolačiće) za prikazivanje stranica. Nastavkom pregleda ovih stranica pristajete na to da ih koristimo. Ukoliko to ne želite, postavke možete promijeniti u svojem pregledniku. Za nastavak kliknite gumb "Slažem se".

Slažem se