interijer

NAMJEŠTAJ I OPREMA

OBAVIJESTI

Swarovski kristali

Swarovski kristali
1895-e napravljen je prvi stroj za obradu dragog kamenja. Iste godine Daniel Swarovski pokreće obiteljski posao. Ime Swarovski postaje sinonim za čarobni svijet kristala. Swarovski kristali su zapravo staklo koje je obrađeno tehnologijom za obradu dijamanata. Savršeno prelamaju svjetlost i na taj način omogućuju očaravajuću igru svjetla i sjene, osjećaja i energije.

03.06.2011.

www.DUT.hr

0

Budući da je riječ o staklu, omogućeno je bojanje u različite boje. 2007. godine Swarovski je lansirao brand Cristallized Swarovski Elements. Radi se o različitim oblicima, bojama i veličinama  kristala. Dobili su široku primjenu kako u modnoj industriji pri proizvodnji odjevnih predmeta, remena, torba, cipela, tako i pri uređenju interijera- od namještaja do zavjesa sa Swarovski kristalima.

  • 0

Dizajnerima ali i njihovim klijentima omogućeno je da zajednički urone u svijet mašte sa Swarovski kristalima i naprave originalnu i samo njihovu kreaciju.

  • 0

Dut interijeri su lansirali novu kolekciju uporabnih predmeta (garniture za sjedenje, zavjese, jastučići, stolnjaci, navlake za stolice…) pod nazivom “DUT exclusive” sa Swarovski kristalima. Naš dizajn savršeno se dobro uklopio u priču sa originalnim brandom i dao pečat luksuzu i eleganciji.

  • 0

PROJEKTIRANJE I SAVJETOVANJE

Pogledajte više u fotogaleriji

Portal interijerNET.hr koristi cookies (kolačiće) za prikazivanje stranica. Nastavkom pregleda ovih stranica pristajete na to da ih koristimo. Ukoliko to ne želite, postavke možete promijeniti u svojem pregledniku. Za nastavak kliknite gumb "Slažem se".

Slažem se