interijer

NAMJEŠTAJ I OPREMA

OBAVIJESTI

Galerije Kopjar i Harmica

Galerije Kopjar i Harmica
AMT KOPJAR d.o.o. je osnovano 1985. god., u svom sastavu ima dvije galerije, koje se bave prodajom umjetnina, Galeriju Kopjar i Galeriju Harmica.

27.09.2011.

Monika Galović, dipl. ing. arh.

0

Galerija Kopjar nudi djela recentnih umjetnika hrvatske likovne scene, u strogom je centru grada Zagreba u Gundulićevoj 11, u atraktivno uređenom prostoru i s ljubaznim djelatnicima. Osim prodaje umjetnina galerija se bavi i izlagačkom djelatnošću, organiziramo izložbe po planu i programu uvaženih stručnjaka Galerijskog svijeta. Uobičajeno je za vrijeme izložbe i nakon njih da se djela umjetnika mogu kupiti po nešto povoljnijim cijenama.

  • 0

Raznolikost obrađenih tema akademskih slikara i kipara, njihova interpretacija svijeta, kreativna transformacija impresija i ekspresija u sliku i skulpturu, koja se nudi gledatelju na promatranje i reakciju, dovoljan je razlog da posjetite Galeriju Kopjar.

  • 0

Galerija Harmica nalazi se u prolazu Harmica, između Trga bana Josipa Jelačića i tržnice Dolac. Nudi veliki izbor umjetničkih slika u raznim tehnikama, skulptura izrađenih u kamenu, bronci, drvu, ukrasne i uporabne keramike, nakita, replika povijesnih arheoloških nalaza i suvenira grada Zagreba.

  • 0

U sklopu prodaje klijenti nam nerijetko upućuju upite vezano za to "što najbolje odabrati za određene interijere, prostorije i ustanove raznih namjena, prilike, prigode i sl."

  • 0

Svjesni smo da se stil gradi kroz život i da je stvar intimnih/osobnih aspekata, (kako osobe same tako i njene životne okoline), pa zato obzirno i s pažnjom nastojimo zajedno s klijentima otkriti što se najbolje uklapa u njihov životni stil, kako njih samih, tako i prostora u kojem žele uživati.

  • 0

Darija Dolanski Majdak za hrvatsku umjetničku scenu je poznata kao virtuoz neoplasticizma, a njezina umjetnost stvorila je praznik apstrakcije koji slavi suvremenost i život pulsirajući svim svojim "pikselima". Darija je odlučila donijeti još jednu eksploziju svojih kvadratičnih snova i zabljesnut novim sjajem. Pripremamo izložbu njezinih najnovijih ostvarenja koja će se održati 20.10.2011.god. u 19h u prostorima galerije Kopjar, Gundulićeva 11, Zagreb. Dođite i svjedočite senzaciji neokaljane suvremenosti ove sasvim neuobičajeno originalne umjetnice koja je uspjela beživotnom "pikselu" udahnuti život kakav do sad nikad nitko uspio nije. Također, možete već sada pogledati ili kupiti neke njezine starije radove koje s ponosom držimo u svojoj kolekciji, a rado
ćemo Vas dočekati i na izložbi.

Kontakt:
Galerija Harmica
Trg bana Josipa Jelačića 6
10 000 Zagreb
Tel/fax:+385 01 4816835
Galerija Kopjar
Gundulićeva 11
10 000 Zagreb
Tel/fax:+385 01 4872088
www.galerija-amt-kopjar.hr

PROJEKTIRANJE I SAVJETOVANJE

Pogledajte više u fotogaleriji

Portal interijerNET.hr koristi cookies (kolačiće) za prikazivanje stranica. Nastavkom pregleda ovih stranica pristajete na to da ih koristimo. Ukoliko to ne želite, postavke možete promijeniti u svojem pregledniku. Za nastavak kliknite gumb "Slažem se".

Slažem se