interijer

NAMJEŠTAJ I OPREMA

OBAVIJESTI

Artdennis – interijer s okusom umjetnosti

Artdennis – interijer s okusom umjetnosti
Interijeri i umjetnost su oduvijek bili neraskidivo vezani. Umjetnici su svoja nadahnuća nalazili u svemu što nas okružuje, a interijeri umjetnost tražili kao nadopunu i naglasak ideji koju ostvaruju. I tako se stvorila trajna veza, koja nastavlja priču o interakciji interijera i umjetnosti.

23.09.2009.

interijerNET.hr

0

Denis Hlapčić rodjen je 21.12.1982. godine u Osijeku. Mladenačka želja za izazovima i neotkrivenim mogućnostima ga vodi u Varaždin. Novi grad donosi nova iskustva, ali i neugodne trenutke. Denis doživljava veoma tešku prometnu nesreću, koja dovodi u pitanje i njegov život...

  • 0

Svakodnevica ispunjena umjetnošću obogaćuje i nadahnjuje svakog pojedinca. Izazovi i emocije, koje pobuđuje, mogu biti vrlo različite, ali zasigurno pozitivne i konstruktivne. Stambeni ili poslovni prostor, ispunjen umjetničkim izražajima u formi slika ili skulptura, dobiva identitet i dimenziju iskreiranu kroz potrebe stanara ili korisnika prostora te umjetnika, koji su dali svoj doprinos kroz motive, forme, boje, tehnike i materijale.

  • 0

Denis je čudom spašen od posljedica teške prometne nesreće, koja je u potpunosti promijenila njegov život. Kao posljedica nesreće pojavila se kreativnost, koje Denis do tada nije bio niti svjestan. Talent je bio potpuno skriven, a ove čudne, nesretne okolnosti, pomogle su mu da u potpunosti izbije na površinu i okupira Denisov daljnji život...

  • 0

Vrijednost umjetničkih djela nije samo u u onome što prikazuju već i u tome kako ih doživljavamo. Poruka umjetnika i njena interpretacija u životu pojedinca mogu biti vrlo različite. Odabir umjetničkog djela s jasnom pozitivnom porukom, pravi su odabir za prostor u kome živite ili često boravite. Motivi prirode ili kraja iz koga pojedinci potječu, čest su ukras stambenog prostora upravo zbog emocija koje bude.

  • 0

Početna faza Denisove kreativnosti ispoljila se kroz primjenu različitih boja, lakova i drvenih ploča na kojima je počeo i nastavio slikati. U kratkom je vremenu napravio veliku količinu slika, koje su nastale kao rezultat talenta koji je naglo pronašao svoj put ispoljavanja. Denis je iznenadio sebe i prijatelje neslućenim mogućnostima u slikarskom izražavanju. Odlučio je dozvoliti svom umjetničkom talentu da ga dalje vodi...

  • 0

Život okružen umjetnošću ne predstavljaju samo skulpture i slike ovješene na zidove. Umjetnost svoj izražaj može naći i kroz oslikavanje namještaja i kompletnih zidnih ploha. Unikatan dizajn oslikanog namještaja naći će svoje mjesto samo u vašem domu u takvom obliku i to je ono što ga čini posebnim. Oslikani zidovi prilagodit će se bojama i motivima stilu postojećeg uređenja te naglasiti željeni prostorni ugođaj.

  • 0

Denisove slike danas ukrašavaju domove mnogih poznatih umjetnika, sportaša, liječnika, odvjetnika, glazbenika, pa čak i prinčeva, u Hrvatskoj, Sloveniji, Njemačkoj, Italiji, Bosni i Hercegovini, Srbiji, Austriji, Ujedinjenim arapskim emiratima, itd. Sve ih je očarao Denisov umjetnički izražaj, u mnogočemu različit od ostalih, dubina prostora, tematika i stilska raznolikost. Gostovao je u mnogim TV emisijama i prezentirao se u novinskim člancima.

  • 0

Suvremena umjetnost uvijek će naći svoje mjesto u suvremenom životu i moderno opremljenim domovima. Sveprisutni minimalizam dobit će svoju konačnu potvrdu u funkcionalnom i estetskom smislu integracijom s umjetnošću i njenim doprinosom u formiranju konačnih prostornih ugođaja. Sinergija najnovijih trendova u opremanju interijera i moderne umjetnosti, koja jasno oslikava život današnjice, stvara novu prostornu dimenziju i definira stil stanovanja 21. stoljeća. Umjetnost postaje pokret, boja, iskrivljena forma i ideja, izražena kroz simbole, te svoje ostvarenje dobiva u komplementarnim interijerima.

  • 0

Denisove slike osvježit će stambene, poslovne, ugostiteljske i javne prostore, jer daju motivaciju, podižu raspoloženje, bude znatiželju i ostavljaju dojam. Oslikavanjem i dekoriranjem zidova i namještaja, ugradit će umjetnost „po vašoj mjeri“ na njemu svojstven način te obostrano zadovoljstvo.

  • 0

Kontakt:

Denis Hlapčić

mob. 098 927 9171

e-mail:  artdennis@net.hr

 www.artdennis.com

PROJEKTIRANJE I SAVJETOVANJE

Pogledajte više u fotogaleriji

Portal interijerNET.hr koristi cookies (kolačiće) za prikazivanje stranica. Nastavkom pregleda ovih stranica pristajete na to da ih koristimo. Ukoliko to ne želite, postavke možete promijeniti u svojem pregledniku. Za nastavak kliknite gumb "Slažem se".

Slažem se