interijer

NAMJEŠTAJ I OPREMA

OBAVIJESTI

AMBIENTA: 39. međunarodni sajam namještaja, unutarnjeg uređenja i prateće industrije

AMBIENTA: 39. međunarodni sajam namještaja, unutarnjeg uređenja i prateće industrije
AMBIENTA, tržišno potvrđen sajamski lider u ovom dijelu Europe, sajam s karakterom poslovne perfekcije i jedan iz portfelja medijski najdinamičnije praćenih međunarodnih sajmova Zagrebačkog velesajma i ove je godine, po tridesetdeveti puta za redom, pozicioniran kao središnje mjesto okupljanja cjelokupne ponude i potražnje, proizvođača, trgovaca, poslovnih ljudi i stručnjaka za područje namještaja, unutarnjeg uređenja i prateće industrije.

27.06.2012.

Izabela Galović Ninić, dipl. ing. arh.

0

Pokrovitelj Ambiente je Ministarstvo poljoprivrede Republike Hrvatske. AMBIENTA predstavlja poslovni izazov i nezaobilazni marketinški alat koje predstavnici industrije namještaja i drvno-prerađivačke industrije ne propuštaju.

AMBIENTA će ove godine od srijede 10. do nedjelje 14. listopada, u dvanaest paviljona Zagrebačkog velesajma i otvorenom prostoru objediniti pet osnovnih tematskih cjelina: namještaj za stanovanje; namještaj i oprema za kuhinje i kupaonice; uredski namještaj i namještaj za opremanje objekata; proizvodi i oprema za unutarnje i vanjsko uređenje; repromaterijali te strojevi i alati za drvnu industriju. 

Bogat stručni program na ovogodišnjoj AMBIENTI počinje Poslovnim klubom - tradicionalnim susretom gospodarstvenika iz drvnog sektora s predstavnicima Vlade Republike Hrvatske. Iz niza stručnih skupova, okruglih stolova, brojnih profesionalnih savjetovanja, prezentacija, demonstracija proizvoda i usluga, savjeta dizajnera izdvajamo:

- 23. međunarodno znanstveno savjetovanje na temu: "DRVO JE PRVO – znanjem i tehnologijom do konkurentnosti sektora šumarstva i prerade drva"

- Stručni skup nastavnika srednjih škola u obrazovnom sektoru šumarstvo, prerada i obrada drva

Svakodnevne atrakcije za posjetitelje sastavni su dio AMBIENTE koje predstavljaju dodatni potencijal za promotivne i promidžbene aktivnosti izlagača i ostalih sudionika sajma, od kojih izdvajamo: 

- Međunarodna izložba keramike i stakla

- Pred aukcijska izložba umjetnina

- Prezentacija projekta „DRVO JE PRVO“

- Izložba Zajednice za industrijski dizajn

- Izložba radova studenata Studija za dizajn

- Izložba radova studenata i nastavnika Šumarskog Fakulteta

- Izložba radova Škole primijenjene umjetnosti i dizajna, Odjela unutrašnje arhitekture

- Izložba radova Visoke škole za dizajn Agora

- Izložba – prezentacija škola i radova učenika Agencije za strukovno obrazovanje i obrazovanje odraslih

- Radionica i igraonica za djecu

- Izložba drvne biomase

- Natjecanje „Najkreativniji stolar“

- Nagradna igra za posjetitelje - svakodnevno izvlačenje dobitnika vrijednih nagrada

I na ovogodišnjoj AMBIENTI stručni sud dodjeljuje priznanja izlagačima, prestižne nagrade za kvalitetu za najuspješnije oblikovanje i tehnološki izrađene proizvode - MOBIL OPTIMUM.

Više o sajmu na: www.zv.hr/ambienta ili nas potražite na FB  http://www.facebook.com/ambienta.zagreb

  

PROJEKTIRANJE I SAVJETOVANJE

Portal interijerNET.hr koristi cookies (kolačiće) za prikazivanje stranica. Nastavkom pregleda ovih stranica pristajete na to da ih koristimo. Ukoliko to ne želite, postavke možete promijeniti u svojem pregledniku. Za nastavak kliknite gumb "Slažem se".

Slažem se