interijer

NAMJEŠTAJ I OPREMA

OBAVIJESTI

Ambienta vas čeka 19.-23. listopada 2011.

Ambienta vas čeka 19.-23. listopada 2011.
38. Međunarodni sajam namještaja, unutarnjeg uređenja i prateće industrije, uspješan i atraktivan međunarodni sajam namještaja, unutarnjeg uređenja i prateće industrije, vodeći je sajam u ovom dijelu Europe. AMBIENTA je važno mjesto susreta proizvođača i trgovaca namještajem, poslovnih ljudi, stručnjaka i medija - mjesto cjelokupne ponude i potražnje, pa uz poslovni ima i snažan promotivni utjecaj.

05.10.2011.

Izabela Galović Ninić, dipl. ing. arh.

0

AMBIENTA je već niz godina, pored hrvatskog tržišta, značajna i za tržišta Slovenije, Bosne i Hercegovine, Srbije, Crne Gore, Makedonije, te za talijansko, poljsko, mađarsko, austrijsko i njemačko tržište.

AMBIENTA je sve važnija i za razvoj kulture stanovanja uopće, pa uz proizvođače namještaja, okuplja i izlagače proizvoda za uređenje interijera, proizvođače i trgovce repromaterijala, alata i strojeva za drvnu industriju. Na AMBIENTI 2011. ugledni stručnjaci i znanstvenici prenijet će svoja iskustva i znanja sudionicima stručnih skupova koje organizira Zagrebački velesajam u suradnji sa Šumarskih fakultetom Sveučilišta u Zagrebu i Hrvatskom gospodarskom komorom.

Pokrovitelj Sajma:    

U suradnji sa Hrvatskom gospodarskom komorom organiziramo predstavljanje hrvatskih proizvođača namještaja i unutarnjeg uređenja pod nazivom „Hrvatska drvna industrija“.

Tradicionalno bogat i raznovrstan program stručnih i popratnih događanja počinje Poslovnim klubom na kojem će gospodarstvenici iz drvno prerađivačkog sektora imati priliku razmijeniti mišljenja s predstavnicima Vlade Republike Hrvatske i vladinih institucija.

Program izlaganja:
-          Namještaj za stanovanje
-          Namještaj i oprema za kuhinje i kupaonice
-          Uredski namještaj i namještaj za opremanje objekata
-          Proizvodi i oprema za unutarnje i vanjsko uređenje
-          Strojevi i alati za drvnu industriju
-          Repromaterijali za drvnu industriju

Od ostalih stručnih i popratnih događanja i atrakcija za posjetitelje ističemo: predavanja uz obilježavanje Međunarodne godine šuma, prezentacije radova studenata Šumarskog Fakulteta, Izložba „ Šuma okom šumara“, 21. međunarodno znanstveno savjetovanje „DRVO JE PRVO – Izazovi Sektora pred ulaskom u EU“, stručni skup za nastavnike srednjih škola u Obrazovnom podsektoru – prerada i obrada drva „Staklo u namještaju i interijeru“, besplatni savjeti dizajnera, Izložba ZzID „Hrvatski industrijski dizajn“, Izložba proizvoda „Dizajnom do branda – Hrvatska hotelska soba“, Izložba radova učenika Škole primjenjene umjetnosti i dizajna – Odjel unutrašnje arhitekture, Izložba radova studenata Studija za dizajn, MIKS'11 – međunarodna izložba keramike i stakla, svakodnevno izvlačenje vrijednih nagrada za posjetitelje i brojne druge atrakcije.

I na ovogodišnjoj AMBIENTI izlagačima se dodjeljuju priznanja, prestižne nagrade za kvalitetu za najuspješnije oblikovane i tehnološki izrađene proizvode - MOBIL OPTIMUM.

Kategorije:
-         oprema za unutarnje i vanjsko uređenje
-         namještaj za opremanje stanova i javnih prostorija

Nagrade:
-         Zlatna plaketa MOBIL OPTIMUM
-         Srebrna plaketa MOBIL OPTIMUM
-         Brončana plaketa MOBIL OPTIMUM

Pratite nas i na popularnoj društvenoj mreži facebook.com/ambienta.zagreb 

Saznajte sve novosti, igrajte nagradne igre, budite dio tima Sajma ambienta 2011!

  

Radno vrijeme za posjetitelje: 9,00 do 19,00 sati.

Sve informacije o predstojećoj Ambineti, Zagreb potražite na: www.zv.hr/ambienta

PROJEKTIRANJE I SAVJETOVANJE

Pronađite više proizvoda u NAMJEŠTAJ I OPREMA

Portal interijerNET.hr koristi cookies (kolačiće) za prikazivanje stranica. Nastavkom pregleda ovih stranica pristajete na to da ih koristimo. Ukoliko to ne želite, postavke možete promijeniti u svojem pregledniku. Za nastavak kliknite gumb "Slažem se".

Slažem se