interijer

NAMJEŠTAJ I OPREMA

OBAVIJESTI

interijerNET.hr na sajmu AMBIENTA 2012

interijerNET.hr na sajmu AMBIENTA 2012
AMBIENTA 2012: 39. međunarodni sajam namještaja, unutarnjeg uređenja i prateće industrije, ove godine će se održati od srijede 10. do nedjelje 14. listopada. Na sajmu će se predstaviti i portal interijerNET.hr u Paviljonu broj 7, Štand 5D.

03.10.2012.

Monika Galović, dipl. ing. arh.

0

U dvanaest paviljona Zagrebačkog velesajma i na otvorenom prostoru, objedinit će se pet osnovnih tematskih cjelina: namještaj za stanovanje; namještaj i oprema za kuhinje i kupaonice; uredski namještaj i namještaj za opremanje objekata; proizvodi i oprema za unutarnje i vanjsko uređenje; repromaterijali te strojevi i alati za drvnu industriju.

Obzirom da portal interijerNET.hr obrađuje teme iz područja uređenja i opremanja interijera, vođen stručnim timom arhitekata, bit će na raspolaganju svima koje zanimaju: projekti interijera i njihove realizacije, predstavljanje tvrtki i proizvoda na webu te onima koji žele saznati nešto više o najnovijim trendovima u uređenju interijera.

Posjetite nas u Paviljonu broj 7, Štand 5D. Srdačno Vas očekujemo!

  

PROJEKTIRANJE I SAVJETOVANJE

Pronađite više proizvoda u NAMJEŠTAJ I OPREMA

Portal interijerNET.hr koristi cookies (kolačiće) za prikazivanje stranica. Nastavkom pregleda ovih stranica pristajete na to da ih koristimo. Ukoliko to ne želite, postavke možete promijeniti u svojem pregledniku. Za nastavak kliknite gumb "Slažem se".

Slažem se