interijer

NAMJEŠTAJ I OPREMA

OBAVIJESTI

Zana stil – dizajn i kvaliteta uz popust do 50%

Zana stil – dizajn i kvaliteta uz popust do 50%
Zbog promjene asortimana, Zana stil ima stalne akcije pojedinih proizvoda iz salona do 50% sa isporukom odmah. Stalne akcije kao i dio proizvoda vidljivi su na njihovoj internetskoj stranici www.zana-stil.hr

26.01.2009.

interijerNET.hr

0

Opremanje stana ili kuće zahtjeva ulaganje novaca i vremena, a pogotovo kada težite osebujnom dizajnu, kvaliteti te funkcionalnošću. Zana – stil nudi odgovore na sve ove zahtjeve uz povoljne cijene i različite mogućnosti plaćanja.

Hrvatski dizajn i kvaliteta proizvedenog namještaja dolaze sve više do izražaja te se kao takvi snažno suprostavljaju inozemnim proizvodima. Osim toga, odabir koji nudi rješenja i dizajn prilagođen vašem prostoru, predstavlja veliku prednost. Slaganjem pojedinih elemenata, koji imaju unaprijed definirane dimenzije i oblike te nisu „skrojeni“baš za vas, ne možete u potpunosti iskoristiti raspoloživi prostor. Zana stil će uz pomoć svojih dizajnera ispuniti sve vaše želje i zahtjeve, a prostor iskoristiti na najoptimalniji način.

  • 0

Kvalitetom svojih proizvoda i atraktivnim dizajnom popraćenim prihvatljivim cijenama, stekli su povjerenje kupaca istančanog ukusa i osobitih zahtjeva.

  • 0

Opremanje kuhinja, spavaćih i dječjih soba, dnevnih boravaka, blagovaonica te ulaznih prostora, izazov su za Zana stil, a konačan rezultat zagarantirano zadovoljstvo za kupce njihovih proizvoda. Iverali, furniri, staklo i drugi materijali, postat će atraktivni komadi namještaja uz dizajnersku palicu Zana stila. Njihovo iskustvo u proizvodnji namještaja pomoći će vam pri uklanjanju mnogih dilema prilikom odabira različitih sistema i načina ugradnje namještaja.

  • 0

Zbog sve veće potražnje, Zana stil ima svoje salone na dvije lokacije u Zagrebu:

Zagrebački velesajam

Paviljon 12/1

Tel/fax: 01 64 55 407

 

Trgovački centar Solidum

Škorpikova 11/1. Kat

Tel.: 01 34 99 138

01 34 99 139

Fax: 01 34 99 140

Obratite im se s povjerenjem, jer Zana stil stvara dizajn i kvalitetu po mjeri suvremenog čovjeka!

PROJEKTIRANJE I SAVJETOVANJE

Pogledajte više u fotogaleriji

Portal interijerNET.hr koristi cookies (kolačiće) za prikazivanje stranica. Nastavkom pregleda ovih stranica pristajete na to da ih koristimo. Ukoliko to ne želite, postavke možete promijeniti u svojem pregledniku. Za nastavak kliknite gumb "Slažem se".

Slažem se