interijer

NAMJEŠTAJ I OPREMA

OBAVIJESTI

Odaberite idealnu kuhinju za Vaš dom

Odaberite idealnu kuhinju za Vaš dom
Moderne kuhinje izrađene od iverala te medijapana lakiranog u matu i visokom sjaju te kuhinje od masiva za sve ljubitelje vječne klasike pronađite i prilagodite svojim životnim potrebama u salonima Zana- stil d.o.o.

04.06.2008.

interijerNET.hr

0

Zana-stil d.o.o. je tvrtka koja uspješno posluje od 2001. g. Bavi se projektiranjem i opremanjem stambenih i poslovnih interijera namještajem renomiranih talijanskih proizvođača (Colombini, Europeo, Tonin, Biflex). U asortimanu proizvoda nalaze se kuhinje, dječje sobe, spavaće sobe, dnevni boravci i uredski namještaj. Visokom kvalitetom usluge te pristupačnim cijenama zadovoljavaju široku strukturu kupaca diljem cijele zemlje.

  • 0

Od proljeća 2007.g. proširena je djelatnost i na vlastitu proizvodnju kuhinja koje se izrađuju od visoko kvalitetnih materijala  i okova priznatih proizvođača. Modele kuhinja "Zana-stil" možete vidjeti u izložbeno-prodajnim salonima na području grada Zagreba i u IZLOGU. Tu se nalaze moderne kuhinje izrađene od iverala te medijapana lakiranog u matu i visokom sjaju (lak za održavanje, vodootporan) te kuhinje od masiva za sve ljubitelje vječne klasike.

  • 0

Kupac odabire kuhinju prema vlastitim željama i potrebama. Uz pomoć osoblja Zana stila, kupac odabire oblik, dimenzije i materijale  koji se kompjuterski vizualiziraju, bez obaveze na kupnju. Bitno je znati prije dolaska u salon točne pozicije priključaka plina, vode, struje, odvoda za napu, visinu pločica na zidu (ukoliko postoje) kako bi nacrt bio što precizniji. Ovakvom prezentacijom kuhinje moguće je ustanoviti sve eventualne  nepravilnosti te brzo mijenjati izgled kuhinje, po željama kupca.

  • 0

Na cijenu kuhinje utjecat će i kvaliteta okova, vodilica te dodatna oprema kuhinje koja prati svjetske tehnološke i dizajnerske trendove. Zana stil je u mogućnosti ispuniti i najzahtjevnije potrebe kupca.

  • 0

  • 0

Kuhinje su prema izvješcu Euroinspekta ocjenjene kao kuhinje visoke kakvoće materijala i izrade uz posebno visoke uvjete izdržljivosti i otpornosti ako se koriste sukladno uputama o upotrebi.

Jamstvo je 5 godina na drveni dio.

  • 0

  • 0

Od proizvođača ugradbene opreme Zana stil nudi: Ariston, Blanco, Bosch, Elektrolux, Faber, Franke, Miele, Whirpool.

U ponudi je i staklo za oblogu zida kuhinje, koje se pokazuje kao puno praktičnije rješenje za održavanje od popločenja keramičkim pločicama. Usklađenošću stakla i kuhinje dobiva se estetski privlačniji prostor zbog neograničenog broja kombinacija boja.

  • 0

Osim kuhinja u ponudi je i izrada po mjeri ugradbenih ormara, komoda, radnih stolova.

U ponudi su i stalne akcije:
Dječje sobe – sniženje do 30%
Akcijske cijene pojedinih izloženih primjeraka do 50%

Mogućnosti plaćanja:
- popusti za gotovinska plaćanja
- potrošacki krediti Eurocard, Mastercard, Americancard.

Neka Vaši snovi postanu stvarnost- uz besplatne stručne savjete dizajnera Zana stila opremite stan iz Vaših snova!

Budući da želimo proširiti prodaju naših kuhinja na područje cijele Hrvatske, saloni zainteresirani za prodaju kuhinja Zana–stil mogu se javiti na:
tel: 091/ 3097 – 556 ili
zana-stil@zg.t-com.hr

Prodajni saloni:

Zagrebački Velesajam, pav.12/1 kat
tel: 01 6455 309
fax: 01 6455 407

T.C.Solidum,Škorpikova 11/1.kat
tel: 01 3499 138   
fax: 01 3499 140

T.C.Solidum Škorpikova 11/prizemlje   
tel./fax: 01 3496 972
zana-stil@t-com.hr

PROJEKTIRANJE I SAVJETOVANJE

Pogledajte više u fotogaleriji

Pronađite više proizvoda u NAMJEŠTAJ I OPREMA

Portal interijerNET.hr koristi cookies (kolačiće) za prikazivanje stranica. Nastavkom pregleda ovih stranica pristajete na to da ih koristimo. Ukoliko to ne želite, postavke možete promijeniti u svojem pregledniku. Za nastavak kliknite gumb "Slažem se".

Slažem se