interijer

NAMJEŠTAJ I OPREMA

OBAVIJESTI

Kvaliteta kao stil opremanja – Bonus Optimus

Kvaliteta kao stil opremanja – Bonus Optimus
Ivica Gunjača dipl ing. šumarstva, vlasnik tvrtke Bonus Optimus, predstavio nam je vlastitu proizvodnju pločastog namještaja i ugradbenih ormara, istaknuo po čemu se razlikuju od drugih te istaknuo novitete u trendovima.

14.12.2009.

Monika Galović Dumendžić, dipl. ing. arh.

0

Zašto ste se odlučili za proizvodnju pločastog, a ne masivnog namještaja?

Pločasti je namještaj jeftiniji i ekonomičniji, a u svojoj završnoj obradi vjerno imitira drvo, kako vizualno, tako i pri dodiru, jer imate dojam da dotičete furnirani namještaj. Obzirom da je faktor ekonomičnosti jedan od ključnih za uspješnu prodaju i zadovoljne kupce, odlučili smo se za materijale koji su cjenovno prihvatljiviji, a kvalitativno i dizajnerski pružaju vrhunske mogućnosti za oblikovanje i proizvodnju namještaja.

  • 0

Osim proizvodnje ugradbenih ormara, kojom ste započeli rad tvrtke, danas proizvodite i ostali namještaj. Po čemu se razlikujete od drugih?

Imamo vlastitu infrastrukturu koja je temelj za dobru proizvodnju. Kod nas su zaposleni diplomirani inženjeri šumarstva, arhitekture te ostali educirani kadar za proizvodnju i prodaju namještaja. Kupci su danas osvješteni, žele kvalitetan namještaj, stručnost u savjetovanju i povjerenje, a mi sve to nudimo. Kupci su naš najbolji poticaj, jer nas visokim zahtjevima navode da kvalitetu održavamo na vrhunskoj razini. Osim toga, redovito pratimo novitete na europskom i svjetskom tržištu. Posjećujemo sajmove u Italiji, Njemačkoj, Austriji, Sloveniji i drugim zemljama, uvijek se dodatno educiramo te tako kupcima možemo ponuditi proizvode u skladu s najnovijim trendovima.

  • 0

Koliko su za vas, kao proizvođača, važne individualne potrebe i ukus kupca?

Kvaliteta, koju ističem u našoj proizvodnji, je stvaranje trenda po mjeri svakog pojedinca, u skladu s osobnim i prostornim potrebama koje se nužno nameću. Vrlo nam je važna komunikacija s budućim kupcem kako bismo došli do pravih rezultata, koji će zadovoljiti i funkcionalne i estetske potrebe. Vodimo računa o minimalnim potrebnim dimenzijama, iskoristivosti prostora i samog namještaja, ali i dizajnu, koji je konačan začin cijeloj priči. Prilikom izmjere prostora, naše će educirano osoblje odmah upozoriti na eventualne nedostatke, ali i dati savjet kupcu kako dotični prostorni problem najkvalitetnije riješiti.

  • 0

Što još ističete kao mjerilo kvalitete koju nudite?

Vlastitu proizvodnju, dostavu, montažu i garanciju na namještaj. Ime koje gradimo na tržištu, Bonus Optimus, ne može zauzeti istaknutu poziciju bez navedenih stavki. Svoj posao kao i zahtjeve kupaca, shvaćamo ozbiljno, oni su nam motivacija za daljnji rad i stalno usavršavanje. Prezentirati Bonus Optimus kao «brand» koji prati stručnost, kvaliteta i snažna podrška budućim kupcima u svim fazama – od ideje do konačne montaže i ugradnje, naš je cilj, u kome uspjevamo te se uvijek iznova trudimo biti  još bolji.

  • 0

Što savjetujete kupcima pri odabiru namještaja?

Namještaj treba prilagoditi osobnim potrebama, ali i uvesti novitete u skladu s trendovima, koji prate suvremeni način života i pružaju odgovor na sveprisutnu užurbanost. Preporučujuemo primjenu motiva prirodnog drva u kombinaciji s drugim bojama. Dok se prije kombiniralo 2- 3 boje u namještaju, danas se paleta proširuje na 4 -5. Primjena stakla postaje vrlo značajna u opremanju interijera. Ono se dekorira folijama različitih boja i motiva te se dekoracije mogu jednostavno prilagoditi postojećem ambijentu ukoliko se to želi. Bitan element postaju i ogledala. Elementi dnevnog boravka, ali i ostalih prostora, postaju multifunkcionalni te tako prilagođeni različitim potrebama. Ormari u hodnicima se izvode kao niz užih elemenata postavljenih jedan do drugoga. U ovakvim se kombinacijama često koriste zaokretna vrata. Ugradbeni ormari s kliznim vratima imaju visoke i široke klizne stijene, preporučljivo staklene, na aluminijskim vodilicama zbog estetskih razloga. Visoki sjaj je ponovo u modi... Savjetujemo i prenosimo naša znanja, ali konačan odabir je ipak stvar osobnog ukusa, koga nadasve poštujemo kod svih naših kupaca.

  • 0

Kontakti:

Projektni studio Solidum
Solidum centar, prizemlje, salon br. 5
tel. 01/ 3457 870
fax 01/ 3457 871
mob. 091/ 3457 873
mail: solidum@bonusoptimus.hr

Projektni studio Ozaljska, Centar kuhinja
Ozaljska 110
tel. 01/ 3014 281
fax 01/ 3014 235
mob. 099/ 3145 030
mail: bonus.optimus@zg.t-com.hr

Projektni studio Avenija Dubrava
Avenija Dubrava 116
mob. 091/ 3457 879

PROJEKTIRANJE I SAVJETOVANJE

Pogledajte više u fotogaleriji

Pronađite više proizvoda u NAMJEŠTAJ I OPREMA

Portal interijerNET.hr koristi cookies (kolačiće) za prikazivanje stranica. Nastavkom pregleda ovih stranica pristajete na to da ih koristimo. Ukoliko to ne želite, postavke možete promijeniti u svojem pregledniku. Za nastavak kliknite gumb "Slažem se".

Slažem se