interijer

NAMJEŠTAJ I OPREMA

OBAVIJESTI

Blagavaonice Calligaris

Blagavaonice Calligaris
Danas kada je sve manje vremena za okupljanje oko stola , predlažemo Vam da uredite blagavaonicu koja će i ono malo trenutka učiniti vječnim uz poznati brand Calligaris.

20.01.2010.

Interijeri Zadro

0

Calligaris je vodeći europski proizvođač stolova i stolica svih oblika, komoda te dodataka, koji nudi širok asortiman proizvoda idealan za sve vrste blagavaonica, širokih i skučenih prostora. Omogućava ljudima da ga prilagode prema svojim ukusima i načinu života, modernom ili tradicionalnom.

Nudi preko 70 modela stolova u različitim bojama materijalima bilo da se radi o furniranim ili staklenim stolovima što ovisi o izboru kupca. U ponudi se mogu naći okrugli ili kvadratni stolovi idealni za manje prostore fiksne ili sa mogućnošću produžetka.

Veliki stolovi ovalni ili pravokutni mogu se nabaviti u drvenoj ili metalnoj konstrukciji sa plohom od stakla u crnoj, smeđoj ili bijeloj te različitih dimenzija koji se mogu postaviti u velikim prostorima između boravka kuhinje tako da povezuju prostor u jednu cjelinu.

Dimenzije stolova mogu biti od 100 cm pa do 260 cm uz razvlačenje.

Stolice se također odabiru prema modelima kojih ima preko 150, a razlikuju se prema materijalu od kojeg su izrađene, a to su metalne i drvene konstrukcije sa sjedalima u tkanini raznih boja (većina tkanina se skida i perive su), sjedala presvučena kožom, sjedala od polikarbonata, koji je danas sve traženiji na tržištu , a ovisno o potrebama kupca, i ambijentu koji žele stvoriti. Tako npr. stolice u kombinaciji s inoxom (konstrukcija) i sjedišta tapeciranog u bijelo ili crno stolac će dati ambijentu notu elegancije.

Potražite nas u TC Solidum gdje imate osiguran parking, ljubazno ćemo Vas primiti, saslušati Vaše želje i pomoći u odabiru Vaše blagavaonice ponekim savjetom. Poneki izložbeni primjerak moguće je i vidjeti u salonu, ostalo naručujemo kataloškim putem.

Stolove i stolce Calligaris moguće je naručiti u Interijerima Zadro i putem e-maila. Zaprimiti ćemo Vašu narudžbu, izraditi ponudu s time da vodimo računa o Vašim željama, mogućnostima i ambijentu. Uz vrlo pristupačne cijene, uz povoljne gotovinske popuste ili kartična plaćanja, sve to u odnosu na kvalitetu i brand, malo vlastite dekoracije,Vaša blagavaonica postat će najljepše mjesto za druženje sa prijateljima i obitelji.

Svakom kupcu omogućujemo vlastitu dostavu i unos namještaja direktno u njihov dom.

Na fotografiji je prikazan stol Baron koji ima metalnu konstrukciju i staklo u crnoj boji, a može biti i staklo u bijeloj ili smeđoj boji.

Stolica Swing high ima presvlaku u koži ili tkanini, te metalne noge.

Stol Osaka drvene konstrukcije sa staklom u smeđoj boji dim 160x90/216 sa razvlačenjem.

Solica Qudra CS/346 sa sjedištem i nogicama u koži smeđe boje.

PROJEKTIRANJE I SAVJETOVANJE

Portal interijerNET.hr koristi cookies (kolačiće) za prikazivanje stranica. Nastavkom pregleda ovih stranica pristajete na to da ih koristimo. Ukoliko to ne želite, postavke možete promijeniti u svojem pregledniku. Za nastavak kliknite gumb "Slažem se".

Slažem se