interijer

NAMJEŠTAJ I OPREMA

OBAVIJESTI

Sanjate o uređenju potkrovlja?

Sanjate o uređenju potkrovlja?
Osvojite VELUX krovne prozore vrijednosti do 100.000 kn za uređenje svojeg potkrovlja.

14.01.2015.

VELUX Hrvatska d.o.o.

0

Imate mračno, neiskorišteno potkrovlje koje vam služi samo za odlaganje božićnih ukrasa? Oduvijek ste sanjali o svijetlom, prozračnom potkrovlju gdje se kroz krovne prozore pruža prekrasan pogled na okolicu? Obitelj vam se povećala, djeca su porasla i žele prostor samo za sebe? Već neko vrijeme razmišljate o preuređenju potkrovlja i proširenju svojeg stambenog prostora?

  • 0

Ovako izgleda vaše potkrovlje?

Ovog proljeća tvrtka VELUX Hrvatska d.o.o. odlučila vam je pomoći u ostvarenju vaših želja. U periodu od 12.1. do 6.2.2015. prijavite se na nagradni natječaj i osvojite makeover Vašeg potkrovlja u vrijednosti do čak 100.000 kuna. Uz pomoć tvrtke VELUX Hrvatska d.o.o. i njihovog stručnog tima, Vaše bi potkrovlje moglo zablistati novim sjajem, puno dnevne svjetlosti  i svježeg zraka.

  • 0

Ovako bi moglo izgledati vaše potkrovlje

 

U ovom nagradnom natječaju VELUX Hrvatska d.o.o. osigurava svoje proizvode s ugradnjom u vrijednosti do 100.000 kn, dok će ostale troškove uređenja potkrovlja snositi dobitnik nagrade. Odluku o pobjedniku natječaja donijet će tročlani žiri na temelju najbolje i najkreativnije prijave. Nakon odabira projekta, VELUX Hrvatska d.o.o. će uz savjet arhitekta i u dogovoru s dobitnikom nagrade odabrati proizvode koji će se ugraditi kako bi novom potkrovlju donijeli dovoljnu količinu dnevne svjetlosti i svježeg zraka.

Ne propustite priliku, prijavite svoje potkrovlje i ovo ljeto dočekajte u preuređenom potkrovlju punom dnevne svjetlosti i svježeg zraka.

Više informacija o natječaju možete dobiti popunjavanjem obrasca na stranici link.

Foto: VELUX

PROJEKTIRANJE I SAVJETOVANJE

Pogledajte više u fotogaleriji

Portal interijerNET.hr koristi cookies (kolačiće) za prikazivanje stranica. Nastavkom pregleda ovih stranica pristajete na to da ih koristimo. Ukoliko to ne želite, postavke možete promijeniti u svojem pregledniku. Za nastavak kliknite gumb "Slažem se".

Slažem se